Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 12 év munka után nem illene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12 év munka után nem illene lakást vásárolni?

Figyelt kérdés

Nők mit gondolnátok arról a férfiról aki 35 éves, 12 éve dolgozik ugyanazon a helyen és még mindig albérletben lakik,nem Pest hanem vidéken ahol az albi árak 60-80 között vannak (fiamról van szó ).

Hiába kérdezem,hogy mennyi a fizetése,tudd-e félre tenni, megtud-e venni mindent ami kell,de semmit se mond. Számomra ez szokatlan,hogy 12 éve dolgozik és 2-3M Ft önerőt nem tudott összegyűjteni,hogy feltudjon venni 20m Ft önerőt,annak a törlesztője 50+rezsi. Itt a környéken egy 52nm2 2 szobás lakás 15-18m van.

2022. márc. 29. 15:48
1 2 3 4 5
 1/48 anonim válasza:
97%
Az ő dolga szerintem, elvégre felnőtt.
2022. márc. 29. 15:54
 2/48 anonim ***** válasza:
94%
Nem, nem ILLENE! Mindenki azt csinál a pénzével, amit akar, és nem mindeki akar lakást VENNI!
2022. márc. 29. 15:55
 3/48 anonim ***** válasza:
91%

Miért kéne lakást vennie, ha nem vágyik rá?

A fiatalabbak körében, illetve Nyugat-Európában és Amerikában egyre ritkább, hogy saját lakást akarnak venni az emberek.

A bérbeadók az utóbbi évtizedekben megbízhatóbbak lettek, vannak, akik hivatásszerűen űzik a lakáskiadást, és akár évtizedekre kiadják az ingatlanjukat. Biztos bérleti lehetőségekkel meg sokan nem látják értelmét, hogy vállalják a nyűgöket, amik egy saját lakással járnak.

2022. márc. 29. 15:56
 4/48 anonim ***** válasza:
42%
Én soha nem vennék saját lakást.
2022. márc. 29. 15:56
 5/48 anonim ***** válasza:
96%
Nem a te dolgod. Lehet hogy Bp-re akar költözni vagy külföldön kezdene új életet, vagy egyszerűen így döntött.
2022. márc. 29. 15:57
 6/48 anonim ***** válasza:
78%
Nem érdekelne, ha a gyerekem, akkor sem. Nem értem miért nem azt furcsállod, hogy se nője, se gyereke, hanem hogy albiban lakik.
2022. márc. 29. 15:57
 7/48 anonim ***** válasza:
87%
neked meg illene támogatnod pár millióval. Szóval, mennyit adsz neki?
2022. márc. 29. 16:07
 8/48 anonim ***** válasza:
96%
Normális ember milliós értékű pénzügyi döntéseket nem szokás és illem alapján hoz hanem mérlegeli a saját szükségleteit, vágyait és lehetőségeit és a neki legmegfelelőbb opciót választja. Fogalmam nincs hogy miért nem vett 35 évesen lakást. Sokféle oka lehet. Nem kell vele egyetérteni, de a faggatózást hagyd abba.
2022. márc. 29. 16:08
 9/48 anonim ***** válasza:
75%

Ő dolga nem a tied. Istenem FELNŐTT férfiról van szó, nem egy takonyrol.

Fura hogy azt furcsállod hogy albérletbe él,de azt nem hogy nincs gyereke, barátnő/feleség sincs

Amúgy mennyi millióval is támogatod?

2022. márc. 29. 16:09
 10/48 A kérdező kommentje:

Én eladtam a családi házat 3 éve, felajánlottam neki 2-3m Ft önerőt,nem kérte...

Család gyerekek, hogy lesz megoldva,van egy csinos barátnője.

Albérlet egy kidobott pénz az ablakon és akkor nem is a sajátod

12 éve ha valaki dolgozik el ne mondja,hogy nem bírt gyűjteni önerőt

2022. márc. 29. 16:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!