Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Találhatok így valaha párt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találhatok így valaha párt magamnak? 24N

Figyelt kérdés

A szexualitást én kapcsolaton kívül szeretem megélni. Ha kapcsolatban vagyok valakivel akkor annak a személynek élem a mindennapjaim, meg akarok adni mindent neki, körülrajongom, egyszerűen szeretem. De az eddigi ilyen kapcsolataimban a szex általában egy idő után nyűg. Szívesebben élném a kapcsolatomat szex nélkül és a szexuális vágyaimat mással elégíteném ki. Nekem valahogy a kettő nem jön össze. Vagy szeretek valakit vagy vonzódok hozzá. A legutóbbi kapcsolatom is úgy alakult ki, hogy vonzalomból össze jártunk de nagyon igyekezett, sok időt töltöttünk együtt és egymásba szerettünk. Összeköltöztünk, azt hittem ez más de amint jöttek az érzelmek elmúlt a vonzalom. 3 évig tartott. Nem volt egészséges ezek után.

Találhatok magamnak valaha olyan pár (férfi vagy nő) aki hasonló beállítottságú? Vagy esteleg olyan párt aki nem igényli a szexet de az érzelmi kötődést és a kapcsolatot igen és kultiválni tudná hogy ezeket az igényeket másokkal elégítsem ki?

2022. márc. 28. 12:18
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%
Azt írtad, hogy a kapcsolat elején még jó, csak egy idő után nyűg. Akkor nem inkább fel kéne dobni valamivel? Újítani stb.
2022. márc. 28. 16:20
 32/34 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem tudom ilyen férfi létezik-e. Még ha nyitott kapcsolatról van szó, akkor akár találhatsz is, de ilyenről még nem hallottam, hogy "lelki társak" akartok lenni, de a szex kizárva, szigorúan csak mással, ki menne bele ilyenbe? Meg ennek mi értelme, kb. hazajártok együtt aludni, de őrülten szerelmesek vagytok. Pfff. Egy ilyen kapcsolatnak konkrétan semmi értelme.
2022. márc. 28. 17:59
 33/34 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem pont annak lenne értelme hogy csak szerelmesek vagytok de nem szexpartnerek… en nem értem hogy miért úgy alakult ki a társadalom hogy akibe szerelmes vagy, azzal szexelsz… nekem ez a 2 dolog teljesen külön van.
2022. márc. 28. 18:37
 34/34 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert, ha valakibe szerelmes is valaki, akkor ott működik a kémia is. Lehet h egy idő után lentebb ad, de azt újra lehet éleszteni.

Ha pedig csak szereti, ott nyilván nem fontos a szex sem.

2022. márc. 28. 18:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!