Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találhatok így valaha párt magamnak? 24N
A szexualitást én kapcsolaton kívül szeretem megélni. Ha kapcsolatban vagyok valakivel akkor annak a személynek élem a mindennapjaim, meg akarok adni mindent neki, körülrajongom, egyszerűen szeretem. De az eddigi ilyen kapcsolataimban a szex általában egy idő után nyűg. Szívesebben élném a kapcsolatomat szex nélkül és a szexuális vágyaimat mással elégíteném ki. Nekem valahogy a kettő nem jön össze. Vagy szeretek valakit vagy vonzódok hozzá. A legutóbbi kapcsolatom is úgy alakult ki, hogy vonzalomból össze jártunk de nagyon igyekezett, sok időt töltöttünk együtt és egymásba szerettünk. Összeköltöztünk, azt hittem ez más de amint jöttek az érzelmek elmúlt a vonzalom. 3 évig tartott. Nem volt egészséges ezek után.
Találhatok magamnak valaha olyan pár (férfi vagy nő) aki hasonló beállítottságú? Vagy esteleg olyan párt aki nem igényli a szexet de az érzelmi kötődést és a kapcsolatot igen és kultiválni tudná hogy ezeket az igényeket másokkal elégítsem ki?
1, azért azt nem mondanám. A legtöbb pasi, fenntartja a jogot, hogy igenis a megcsalás az természetes egy idő után, de ha vele tennék ezt nem lenne ilyen megértő.
Bár ez legalább egy korrekt játszma lenne,
Annyi a lényeg kérdező, hogy nyílt lapokkal játsz. Nem baj ha x pasi nemet mond, ne add fel, biztos lesz aki igent mond, vagy hasonló beállottságú.
Aszexuális pasas?
Hát, avval komoly egészségügyi gondok vannak, nem részletezném, de 45-50 évnél tovább nem élnek.
Meg szomorú, de motiváció nélkül azok nem keresnek kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!