Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Találhatok így valaha párt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találhatok így valaha párt magamnak? 24N

Figyelt kérdés

A szexualitást én kapcsolaton kívül szeretem megélni. Ha kapcsolatban vagyok valakivel akkor annak a személynek élem a mindennapjaim, meg akarok adni mindent neki, körülrajongom, egyszerűen szeretem. De az eddigi ilyen kapcsolataimban a szex általában egy idő után nyűg. Szívesebben élném a kapcsolatomat szex nélkül és a szexuális vágyaimat mással elégíteném ki. Nekem valahogy a kettő nem jön össze. Vagy szeretek valakit vagy vonzódok hozzá. A legutóbbi kapcsolatom is úgy alakult ki, hogy vonzalomból össze jártunk de nagyon igyekezett, sok időt töltöttünk együtt és egymásba szerettünk. Összeköltöztünk, azt hittem ez más de amint jöttek az érzelmek elmúlt a vonzalom. 3 évig tartott. Nem volt egészséges ezek után.

Találhatok magamnak valaha olyan pár (férfi vagy nő) aki hasonló beállítottságú? Vagy esteleg olyan párt aki nem igényli a szexet de az érzelmi kötődést és a kapcsolatot igen és kultiválni tudná hogy ezeket az igényeket másokkal elégítsem ki?

2022. márc. 28. 12:18
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Hat akkor lehet magadban kellene keresni hol csusztak felre a dolgok nem pedig irrealis kriteriak alapjan egy nem letezo embert keresni
2022. márc. 28. 12:41
 12/34 A kérdező kommentje:
#9 nem arról szól, hogy ő is csak egy lenne nekem a sok közül vagy én is neki. Hanem hogy a kapcsolat érzelmeken alapulna. Nálam a megcsalás akkor megcsalás ha érzelmileg történik, ha törődik mással, mást szeret. Az hogy testileg kit mire használ, annyira izgat, mintsem hogy mikor milyen kocsiba ül valaki. A hangsúly az érzelmi stabilitáson van.
2022. márc. 28. 12:43
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

Háát...

Abban még benne lennék, hogy mással is szexelhessen, de úgy, hogy csak és kizárólag mással, nekem meg még egy kósza nyalást sem enged meg, az nem fog menni.

Az pedig, hogy valami érzelmeken alapul, nem jelenti azt, hogy semmi más nincs benne. Zárójelben megsúgom: egy jó szeretkezés is 80%-ban az érzelmeken alapul.

2022. márc. 28. 12:48
 14/34 anonim ***** válasza:
13%
En is ugyanígy gondolom… szerintem a szex beszennyezi a szerelmet… en akibe szerelmes vagyok, arról csak úgy almodozom hogy együtt vagyunk, együtt alszunk, de bem akarok vele lefekudni… aki pedig csak szexuálisan vonz, abba nem szeretek bele… szingli is vagyok.. az is maradok
2022. márc. 28. 12:52
 15/34 anonim ***** válasza:
16%
A modern kor noi pszihozisa lathato ebben a posztban ami a Tinderbol meg a hasonlo szarokbol ered. A szex beszennyezi a szerelmet .... ok
2022. márc. 28. 12:57
 16/34 A kérdező kommentje:

Én is így vagyok vele, hogy akit szeretek azt nem akarom az "állati ösztöneimnek" kitenni mert annál jobban tisztelem mintsem használjam mint egy darab húst. Mert nekem a szex csak testi élvezet.

#14 esetleg a korodat és a nemedet szabad megkérdezni? :)

2022. márc. 28. 12:57
 17/34 anonim ***** válasza:
37%
28 vagyok es nő. Bar szerintem egyértemű, melyik férfi ne akarna lefekudni egy nővel akibe szerelmes? Az o részükről teljesen más, eleve nekik sokkal jobb a szex…
2022. márc. 28. 13:00
 18/34 anonim ***** válasza:
69%

Hát, egy idő után unalmassá tud válni ugyanaz a partner, pl. az én feleségemnek is már egyértelműen csak nyűg a szex, tehát akár még találhatsz is olyan pasast, aki örömmel félredug az engedélyeddel...

Bár nem tudom, hogy ennek így mi értelme van.

2022. márc. 28. 13:02
 19/34 A kérdező kommentje:
Nálam ilyen szempontból a nem másodlagos. Egy érzelmeken és nem testiségen alapuló kapcsolatban nálam nem játszik szerepet, hogy "mi van a lába között"
2022. márc. 28. 13:03
 20/34 anonim ***** válasza:
38%
A "nem" nem annyibol all hogy mi van a laba kozott xDDD Es neked sem mindegy csak ezt a faszsagot hitette el veled a nyugatrol bearado mentalis betegseg amit most pop kulturanak hivnak.
2022. márc. 28. 13:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!