Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Találhatok így valaha párt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találhatok így valaha párt magamnak? 24N

Figyelt kérdés

A szexualitást én kapcsolaton kívül szeretem megélni. Ha kapcsolatban vagyok valakivel akkor annak a személynek élem a mindennapjaim, meg akarok adni mindent neki, körülrajongom, egyszerűen szeretem. De az eddigi ilyen kapcsolataimban a szex általában egy idő után nyűg. Szívesebben élném a kapcsolatomat szex nélkül és a szexuális vágyaimat mással elégíteném ki. Nekem valahogy a kettő nem jön össze. Vagy szeretek valakit vagy vonzódok hozzá. A legutóbbi kapcsolatom is úgy alakult ki, hogy vonzalomból össze jártunk de nagyon igyekezett, sok időt töltöttünk együtt és egymásba szerettünk. Összeköltöztünk, azt hittem ez más de amint jöttek az érzelmek elmúlt a vonzalom. 3 évig tartott. Nem volt egészséges ezek után.

Találhatok magamnak valaha olyan pár (férfi vagy nő) aki hasonló beállítottságú? Vagy esteleg olyan párt aki nem igényli a szexet de az érzelmi kötődést és a kapcsolatot igen és kultiválni tudná hogy ezeket az igényeket másokkal elégítsem ki?

2022. márc. 28. 12:18
1 2 3 4
 21/34 Noren1989 ***** válasza:
100%
Orvos mit mondott erre?
2022. márc. 28. 13:13
 22/34 anonim ***** válasza:
92%
Keress fel egy jó szakembert. Elég erős diszharmónia van a kötődési funkciók és a szexualitásod megélése között. A korábbi rossz kapcsolataidat, élményeidet kivetíted a leendő kapcsolatodra, miközben meg kötődni szeretnél. Tudat alatti elfojtás, terelés amit így projektálsz.
2022. márc. 28. 13:23
 23/34 anonim ***** válasza:

Szia! Engem érdekelne ilyen!

32/F

2022. márc. 28. 13:38
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

Végülis találhatsz... annyi féle ember létezik, biztos van hozzád hasonló is.

Ettől függetlenól én itt hatalmas nagy önellentmondásokat, és sarkításokat érzek. (Nem biztos, hogy okos dolog hamis ideológiákat gyártani. Tudom, attól többnek érzed magad, de hidd el: ettől nem vagy több. Miért nem lehet egyszerűen kimondani, hogy egyszerűen mással szeretnél dugni, a párkapcsolat meg csak az érzelmi biztonság miatt kell? Ja, mert az nem hangzik olyan jól...)

"Hanem hogy a kapcsolat érzelmeken alapulna."

Ez nem zárja ki a szexualitást. Sőt, az igazán jó szeretkezések alapfeltétele az erős érzelmi kötődés.

"Nálam a megcsalás akkor megcsalás ha érzelmileg történik"

Kiábrándító leszek számodra, de nagyon kevés az olyan szex, amiben semmi érzelem nincs. És tudod: ez az állatias, ha ezt egy vadidegennek, abszolúte nulla érzelemmel képes valaki megtenni, és nem az, amikor a szerelmével meghitten szeretkeznek.

"ha törődik mással, mást szeret."

Igen? Ez ilyen egyszerű? És az eddigi elvrendszereddel ellentétben ez már kizárólagos is? Tehát egy ember csak egyetlen másik emberrel törődhet, és azt már szerelemnek hívják? Ez még Alabamában is durva lenne...

#14 "en akibe szerelmes vagyok, arról csak úgy almodozom hogy együtt vagyunk, együtt alszunk" -- és mellette tök mással dugsz. Igazi, meghitt szerelem...

#16 "akit szeretek azt nem akarom az "állati ösztöneimnek" kitenni"

Nálatok ugye a közös vacsora is tiltott? Hiszen az étkezés jóval álaltibb ösztön, mint a szaporodás.

... és ugye a közösen megélt intim gyönyörnek sem akarod kitenni, tudjuk.

"nálam nem játszik szerepet, hogy "mi van a lába között""

Már körvonalazódik, hogy téged sem fogunk soha a Nobel-díjasok között látni.

Tudod, a nem nem pusztán a nemi szerv típusában nyilvánul meg. Ne mondd, hogy te csak akkor tudsz megkülönböztetni egy férfit egy nőtől, ha látod a lába közét! Ugye, hogy nem... Ugyanis a nemi szerveken kívül a test sok más paraméterét is meghatározza. (És akkor még csak a biológiai nemről beszéltünk, a pszichológiai, és társadalmi nemek fogalmáról nem is merek beszélni.)

Természetesen nekem édesmindegy, hogy kivel élsz, vagy nem élsz boldogan, és kivel dugsz, vagy nem dugsz. Csak ezt megtehetnéd beteges ideológiai körítés nélkül is.

2022. márc. 28. 13:45
 25/34 anonim ***** válasza:
72%

De azért az aidset hazavinnéd neki. Meg ő neked a szifiliszt...

Gondolkozzál már, hülyegyerek!

2022. márc. 28. 13:47
 26/34 anonim ***** válasza:
50%
Tulajdonképpen akkor de, nyílt kapcsolatot szeretnél, hiszen annak az a lényege, hogy lelkileg egymáséi, de testileg mindenkié lehettek.
2022. márc. 28. 13:58
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
#26: Dehoogy, hiszen az fúúj, milyen csúnyán hangzik már... Másképp kell nevezni, és máris sokkal nívósabb dologra vágyik. :D
2022. márc. 28. 14:12
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
27, tényleg nem az, a nyitott kapcsolatban is szexelnek egymással, de ő nem akarna a párjával.:')
2022. márc. 28. 14:50
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Először magadban, a saját fejedben kell "rendet tenni", amíg nem vagy kibékülve, egyensúlyban saját magaddal addig megtalálni sem fogod amit keresel. A nyitott kapcsolatok NEM így működnek. Ezt csak aszexuális partnerrel tudod megtenni, hogy máshol éled meg, de vele meg soha (mert ugyebár nem vágyik rá).
2022. márc. 28. 15:57
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy haverom, aki totálisan aszexuális. De vele se járna jól a kérdező, mert ő konkrétan barátnőt sem akar.
2022. márc. 28. 16:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!