Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoljátok egy férfiról, aki tetszik nektek és a pulcsija állandóan kutya szőrös?
Figyelt kérdés
Van egy lány, aki nagyon tetszik. Van egy kutyám, minden reggel munkába jövet összecseszi a ruhámat. A pulcsim elég szőrös volt és a nekem tetsző hölgy megkerdezte, hogy miért ilyen a ruhám?
Szerintetek leírt?
2022. márc. 28. 08:37
22/27 anonim válasza:
A kutya,macska család tag!! Nem a magány miatt szeretünk élőlényeket ha nem mert magasabb az empátiánk mint sok embernek!
23/27 anonim válasza:
Én is macskás vagyok,mindig is volt macskánk. Viszont...hozzánk tartozik, de nem családtag. Télen melegen vannak,de nem a szobában/konyhában velem.Nem,ne legyen macska/kutyaszőrös a munkatársam,sem akivel ismerkedek. Engem ez otthon is zavar. Nem hinném hogy repkedni kell a macskaszőrnek amikor főzök. Ezzel együtt persze elfogadom ha vki a társának tekinti. Azt viszont nem,ha az egyébként is plafonon lévő pollenallergiámat egy "szőrös" munkatárs fokozza.
24/27 anonim válasza:
Azonos szinu ruhaid es kutyad legyen.
Kutyat bordzsekiben vagy vizallo dzaekiben setaltass,ha ilyen kis neveletlen. Nadrag: nyulos anyag vagy bor vagy muanyag gyorsanszarado turanaci legyen. Ezek szortaszitoak!!
Vagy vegyelegy szep nagy testes ov kutyat. Az nem ugral fel,ha megtanitod illetve nem is kenyelmes neki.
25/27 anonim válasza:
Lehet, hogy neki a kutya a mindene, amit meg is értek.
26/27 anonim válasza:
#15, ha olyan a munkahely, legyen váltóruhád. Az biztosabb.
27/27 anonim válasza:
Nekem macskám van, szóval ez gyakori :D
Nem izgatna, csak adnék pár tippet, hogy szedd le. Vagy neveld meg a kutyust, hogy parancsszóra ugráljon rád, mert ezzel elkerülheted az ilyen helyzeteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!