Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jön mindenki állandóan az edzéssel amikor arról van szó hogy az ember hogy javíthatna a fején?
Huszas éveimben különböző fázisaim voltak. Voltam egészen vékony, átlagos, kicsit túlsúlyos. Most is van rajtam felesleg.
EGy dolog nem változott : a nők számára sose voltam vonzó.
Ez pedig azért van mert a fejem egészen ronda. Sajnos.
De mi ez a hülyítés hogy gyúrni kell? Attól nem lesz aranyos jóképű arcom...
Az edzéssel akkor jönnek, ha a külső nem okés. És azért, mert működik. Úgy álltam neki edzeni, hogy nem a csajozás volt a lényeg, hanem a stresszlevezetés és a barátnőmnek akartam tetszeni. Fél év kemény edzés után már jó pár csaj megnézett az utcán. Olyanok, akik előtte nem.
Te meg azért nem kellettél senkinek, mert neked a személyiségeddel vannak alapvető problémák, amiken nem vagy hajlandó változtatni. A fejedre már többen is megírták, hogy nincs vele semmi gond. Én is láttam már az arcod, teljesen átlagos a fejed.
5
És szerinted a nők ilyen részletességgel figyelik a ember arcát? 🤪
"mert a belsőm rendben van."
:DDDDDDDDDDDD
Kedvelem a humorod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!