Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy amíg kapcsolatban voltam, állandóan kerülgettek és próbálkoztak nálam férfiak, amióta meg egyedül vagyok, azóta semmi?
Figyelt kérdés
Más is tapasztalt ilyet? Iszonyú szerencsétlennek érzem magam. Míg volt párom, heti szinten átlag 2-3 férfi akart megismerni, mindig mondtam, hogy van párom. Amióta szakítottunk (2 hónapja), azóta, semmi túlzás, ez a szám heti 0. Jó, egyetlenegy volt, de azt hagyjuk. Nekem nem tűnik fel, de létezne, hogy ennyit romlott a kisugárzásom a szakítás miatt? Vagy ez Murphy törvénye, sokszor másban is ilyen szerencsétlen vagyok.2021. dec. 4. 18:51
2/33 anonim válasza:
Fog ez változni ha eljön a tavasz
5/33 anonim válasza:
Ha ez vígasztal, engem akkor sem akartak a férfiak, mikor párom volt. Úgyhogy te jobban jártál, mert van esély változnia ennek.
6/33 anonim válasza:
Kisugárzásodból érzik,h elégedett vagy magaddal vagy sem.
Nyilván ha párban vagy, akkor pozitívabb vagy, jobban bevonzol másokat is.
Ha meg nincs senki, rosszabb a kedved.
7/33 anonim válasza:
Megijedtek.Egy házas nő nem mászik rájuk,egy szingli meg lehet komolyabbat akar szerintük.
8/33 anonim válasza:
Majd mindjárt lesznek hódolóid, ne félj!
9/33 anonim válasza:
lehet a kisugárzásod, vagy csak nem annyira veszed észre ezeket, vagy más módon hárítod
10/33 anonim válasza:
Tehát 5 év távlatában leráztál a környezetedben durván 750 érdeklődő személyt, elképzelhető, hogy elfogyott az összes kérő???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!