Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogyha egy érettebb nőt látok egy fiatalabb pasival, akkor állandóan arra gondolok, hogy a srác sok mindent "fel tud mutatni" az ágyban?
Ez egyenfuggonde teny,hogy sok huszoneves srac kornyekez meg es hiv randira, mikozben en 36 vagyok. Nekem ez mindig allati kinos mert a nevelt fiam pont 20 eves, es eszembe nem jutna egy pasival lefekudni 30 ev alatt.
Masfelol van olyan baratnom aki pont ezt a korosztalyt preferalja, erteni nem ertem de nem itelem el. Nekem ugy tunik hogy kereslet/kinalat mindket esetben. A ronda pasi szep no kombo egyik oka, h a szep no nem latja a ronda pasit rondanak.
A fiatalabb partner "megfiatalít".
Vannak nők, akiknek ez egyfajta igazolás arra, hogy még mindig kívánatosak.
Vannak nők, akiknek nagyobb a szexigényük, egy fiatal fiú meg feszt toszna.
Vannak, akik gyereket akarnak és azt pont fiatal fiúcskáktól várják, hisz idővel a sperma minősége és aférfi termékenyítő képessége is romlik.
Ha idősebb férfiak lehetnek fiatalabb nővel(akár pénzért), akkor ez fordítva is lehet.
Lehet csak játszik a gyerekkel.
És az is lehet, hogy szerelmes.
Az, hogy ki illik össze vagy nem, nem (csak) a külső dönti el, hanem a személyiségük, világnézetük.
Azért gondolhatod így, mert valami magyarázatot próbálsz találni a jelenségre és egy fiatal fiú max ennyit tudhat.
(a szerelem tényleg vak és nem korfüggő, az egyik legjobban vágyott "drog" a világon)
Talán mert igy van?
Nem kor, alkat, méret függő, de ha van olyan fiatal srác aki birja, tudja, szereti csinálni akkor egyértelmű hogy őt választja. Ez nem azt jelenti hogy minden fiatal kanos kis pöts jó az ágyban ahogy azt se hogy minden 40-es pasi az.
Valami oka tuti van, ami kizárt, az a "nágy szérélém" meg a "válódi írzelmek"... Ezt aki beveszi azok azok az emberek akik ha in flagranti rajtakapják a párjukat valakivel megeszik a "csak megvizsgáltam a szomszéd urat, mert szegényke beteg és ezt a nagy duzzanat veszélyesnek tűnt" vagy "csak azért raktam be neki, mert fáztam"
Aha seems legit.
Nem értem miért nem merül fel gyakrabban az a szempont egy ilyen jellegű kapcsolatnál is, hogy egyszerűen jól érzik egymással magukat.
Az igazán jó szex amúgy is nagyon ritka, mert nem csak lelkileg, hanem alkatilag és egyéb szempontok alapján is passzolnia kell két embernek. Marad tehát a fő szempont, hogy valamilyen, bármilyen oknál fogva jó társaság egymásnak két ember, kortól függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!