Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy amíg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy amíg kapcsolatban voltam, állandóan kerülgettek és próbálkoztak nálam férfiak, amióta meg egyedül vagyok, azóta semmi?

Figyelt kérdés
Más is tapasztalt ilyet? Iszonyú szerencsétlennek érzem magam. Míg volt párom, heti szinten átlag 2-3 férfi akart megismerni, mindig mondtam, hogy van párom. Amióta szakítottunk (2 hónapja), azóta, semmi túlzás, ez a szám heti 0. Jó, egyetlenegy volt, de azt hagyjuk. Nekem nem tűnik fel, de létezne, hogy ennyit romlott a kisugárzásom a szakítás miatt? Vagy ez Murphy törvénye, sokszor másban is ilyen szerencsétlen vagyok.
2021. dec. 4. 18:51
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszát.

Néhányat nem igazán értek: nem vagyok oltatlan, megvan mind a három oltásom, de ha oltatlan lennék, az sem lenne rám írva, nem igazán értem a logikát.

Házas sem voltam, de ha az is lettem volna, szintén nem lett volna rám írva, ahogy az sem, hogy egyedülálló vagyok-e éppen vagy kapcsolatban.

Nyilván nem ráztam le 750 személyt, a kapcsolatom sem tartott 5 évig. Ez amúgy sem lerázás volt, szerettem nagyon a párom és hűséges voltam.

A hasznos válaszokat köszönöm.

2021. dec. 4. 20:43
 12/33 anonim ***** válasza:
84%

Biztos, hogy nem férfi vagy?

Mert ilyen a férfiaknál van.

A férfiak alig várják, hogy egy nő szingli legyen.

2021. dec. 4. 21:30
 13/33 anonim ***** válasza:
22%
Nekem már 4 oltásom van
2021. dec. 4. 21:34
 14/33 anonim ***** válasza:

"Nyilván nem ráztam le 750 személyt, a kapcsolatom sem tartott 5 évig. Ez amúgy sem lerázás volt, szerettem nagyon a párom és hűséges voltam."

Elárulod, hogy hány évig tartott?

Miért nem ráztad le az udvarlóidat?

Mennyire zavarta a párodat, hogy te nem ráztad le őket?

2021. dec. 4. 21:37
 15/33 A kérdező kommentje:

Igen kedves #12, a saját nememet azért még tudom :)

3 és fél évig voltunk együtt. Nyilván visszautasítottam az érdeklődőket, azért írtam, hogy nem lerázás volt, mert ez a szó nekem inkább azt juttatja eszembe, mikor valamilyen mondvacsinált indokkal ráz le az ember valakit. Az én esetemben ugye nem erről volt szó. De természetesen "leráztam" mindenkit abban az értelemben, ahogyan te azt értelmezed.

2021. dec. 4. 21:46
 16/33 anonim ***** válasza:
61%
Privi ment már?
2021. dec. 4. 21:49
 17/33 anonim ***** válasza:
Mostanra ment híre annak hogy nem vagy kapható, vagy a viselkedésed változott a szakítás után szinte észrevétlenül.
2021. dec. 4. 21:56
 18/33 A kérdező kommentje:

Nem jött egy sem, nem is kérek.

Hát azért azon meglepődnék, ha híre ment volna, nagy városban élek, nem vagyok én olyan híres, hogy rólam beszéljenek :)

2021. dec. 4. 22:04
 19/33 anonim ***** válasza:
Ha nem is kérsz, akkor, hogy lesz egy:) Kérjél csak, hadd kaparjanak utánad
2021. dec. 4. 22:05
 20/33 A kérdező kommentje:
Ja, ne érts félre, nekem nem az hiányzik, hogy "kaparjanak utánam". Egyszerűen csak nem értettem/értem a jelenséget.
2021. dec. 4. 22:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!