Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy amíg kapcsolatban voltam, állandóan kerülgettek és próbálkoztak nálam férfiak, amióta meg egyedül vagyok, azóta semmi?
Figyelt kérdés
Más is tapasztalt ilyet? Iszonyú szerencsétlennek érzem magam. Míg volt párom, heti szinten átlag 2-3 férfi akart megismerni, mindig mondtam, hogy van párom. Amióta szakítottunk (2 hónapja), azóta, semmi túlzás, ez a szám heti 0. Jó, egyetlenegy volt, de azt hagyjuk. Nekem nem tűnik fel, de létezne, hogy ennyit romlott a kisugárzásom a szakítás miatt? Vagy ez Murphy törvénye, sokszor másban is ilyen szerencsétlen vagyok.2021. dec. 4. 18:51
21/33 anonim válasza:
Ha nem érted, hogy miért kellene utánad kaparni, akkor ne csodálkozz, hogy senkit nem érdekelsz.
22/33 anonim válasza:
3,5*52*2,5=455 udvarló került elutasításra...
Mindegyiknek legyen 1 haverja, akinek kiöntötte a lelki bánatát az már 910 palit jelent és ez mind tudja, hogy nem vagy elérhető.
23/33 A kérdező kommentje:
Na, ez azert nem ilyen tömény matematika :)
Nem úgy kell ezt elképzelni, hogy én 3 és fél éven át nonstop utasítottam el férfiakat, és összesen több százat, nyilván nem. Most a szakításunk előtti utolsó néhány hónapra gondoltam, nincs a fejemben visszamenőleg annyi év.
Nem vagyok valami fitneszmodell sem, aki után kaparni kellene, ezt továbbra sem értem, és nem is várom el.
2021. dec. 5. 10:25
25/33 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de ilyen igénytelen üzenetre biztos, hogy nem válaszolok.
2021. dec. 5. 12:19
27/33 anonim válasza:
Na összekukaztal innen valakit a szemettelepröl?
28/33 A kérdező kommentje:
#26 Igényeset nem kaptam :D
#27 Milyen kedves, de te magad is itt vagy :)
2021. dec. 5. 12:26
29/33 anonim válasza:
Azért szeretem az ilyen 1-2 napos válaszolós kérdéseket, mert a végére kiderül a kérdésre a válasz. Nem a válaszolók miatt, hanem a kérdező megnyilvánulásai alapján.
30/33 A kérdező kommentje:
Mi a baj a megnyilvánulásaimmal? Építő kritikát tényleg szívesen elfogadok, mert még visszaolvasva az összeset sem tűnik ki nekem semmi rossz.
2021. dec. 5. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!