Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti, hogy birnatok, ha a parotok, folyton a telefont nyomkodná, állandoan titokzatoskodna?
Figyelt kérdés
2022. jan. 20. 20:52
2/12 A kérdező kommentje:
Igen
2022. jan. 20. 20:55
3/12 anonim válasza:
Volt egy ilyen baratnom. Ahogy akkor is bebizonyosodott minden allitasa ellenere, termeszetesen folyamat ferfiakkal beszelgetett, aztan meg is csalt. Szoval, bizz magadban. En a vegen elvettem a telefonjat, kizartam a lakasbol es elolvastam mindent. Fajt, amit lattam, de jobb egy biztos nem, mint egy bizonytalan igen.
4/12 anonim válasza:
Ha gondolod írj.
Nalunk hasonlo a szitu.
Én vagyok a srác.
S elmondom itt miért van.
5/12 anonim válasza:
Nem lenne a párom. Nem vagyok az a kutakodó, szimatoló típus, de akin látszik, hogy úgy félti tőlem a telefonját, mint a kutyám a kedvenc játékát, hogy remeg és morog, mikor a közelébe érek, az takarodjon, ahova akar, de az én párom nem lesz többé
6/12 anonim válasza:
Ha a párom, a társam, akkor nem félnék nem tartanék tőle.
egyszerűen fognám kivenném a kezéből és ráülnék
8/12 anonim válasza:
6
Várj, a telefonra vagy a párodra? :DDD
9/12 anonim válasza:
Hamar elérkezne az a pont, amikor annyira összevesznénk, hogy elválnának útjaink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!