Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért jön mindenki állandóan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jön mindenki állandóan az edzéssel amikor arról van szó hogy az ember hogy javíthatna a fején?

Figyelt kérdés

Huszas éveimben különböző fázisaim voltak. Voltam egészen vékony, átlagos, kicsit túlsúlyos. Most is van rajtam felesleg.

EGy dolog nem változott : a nők számára sose voltam vonzó.

Ez pedig azért van mert a fejem egészen ronda. Sajnos.

De mi ez a hülyítés hogy gyúrni kell? Attól nem lesz aranyos jóképű arcom...

2022. jan. 27. 13:01
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
36%

20! Istenem...ezt a sok butaságot, tényleg elhiszed? nem csoda, hogy incel vagy. A testi adottságaidat 99%-ban öröklöd! Ennyi.

Egyébként rémisztő, hogy sajnos sok incel, látjátok itt a kérdés alatt is elhiszi, ezt a gyúrós dumát. Aztán csodálkozunk, hogy nem értik, hogy nem kellenek senkinek, pedig, hogy "kivannakpattintva" ja mert semmi sem változik tőle! Azért.

Például olvasd el a 14-es választ, süt, hogy a gyerek egy 14 éves kiskamasz, aki kb. a porbókig jutott vagy egy sértődött gyári melós, aki itt arról fantáziál, hogy ha ő kigyúrná magát, akkor majd ingbe meg nyakkendőbe ragadnának rá a nők. :DDDDDD

Egy másik kérdésnél írta egy újabb különdíjas versenyző, hogy őt azóta minden második nő megnézi, mióta kigyúrta magát...mondjuk mint írta is barátnője attól nincsen, szóval jó eséllyel akkor is megnézték, mikor egyáltalán nem edzett. Szóval ennyit erről. Edzeni annak kell, aki aktívan sportol, azt ennyi, meg annak mint pl. én aki már túl van a harmincon és sajnos anélkül a teste már leromlana. Most 34 vagyok és jé én nem veszem észre, hogy többen megnéznének mint 24 évesen mikor egyáltalán nem edzettem semmit, pedig sokkal komolyabb ma az izomzatom mint akkor. Vagyis de néha más kigyúrt pasik méregetnek, meg haverkodnak velem, na ettől kapok hülyét, meg kapom a tanácsot, hogy hogy gyúrjak jobban deltára meg ide-oda én meg mondom, hogy haver nem akarok én neked bejönni, csak öregszem, azt ellensúlyozni akarom!🤣🤣

Na mindegy, csak-csak nőjünk már fel, kérdezzetek meg 10 nőt és abból talán EGY fogja megemlíteni, hogy fontos neki az izmos test, de az amúgy is 99%-ban genetika, és egyébként is a párkapcsoalatban amúgy sem számít...de hagyjuk, gyúrja magát mindenki hülyére, meg higgye azt, hogy a "zirodábanmindenkiveleflörtöl"....

2022. jan. 28. 12:02
 22/22 anonim ***** válasza:

21 hubazmeg te nagyon készen vagy, búzavirágom

lazítsál, vagy valami

2022. jan. 28. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!