Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért jön mindenki állandóan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jön mindenki állandóan az edzéssel amikor arról van szó hogy az ember hogy javíthatna a fején?

Figyelt kérdés

Huszas éveimben különböző fázisaim voltak. Voltam egészen vékony, átlagos, kicsit túlsúlyos. Most is van rajtam felesleg.

EGy dolog nem változott : a nők számára sose voltam vonzó.

Ez pedig azért van mert a fejem egészen ronda. Sajnos.

De mi ez a hülyítés hogy gyúrni kell? Attól nem lesz aranyos jóképű arcom...

2022. jan. 27. 13:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
13%

Az edzéssel akkor jönnek, ha a külső nem okés. És azért, mert működik

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 jó humorod van!

2022. jan. 27. 13:32
 12/22 anonim ***** válasza:
4%

Értsd. 1-esre írtam!

üdv. 10. válaszoló

2022. jan. 27. 13:32
 13/22 anonim ***** válasza:
90%
Ha te komolyan azt hiszed, hogy rendben van a belsőd, akkor jóval nagyobb a baj, mint eddig gondolhattuk.
2022. jan. 27. 14:02
 14/22 anonim ***** válasza:
80%

A edzés egy (fontos) dolga a teendőknek.

Azért egy férfin jobban mutat egy ing, ha széles a válla, izmos a karja, és nincs masszív sörhasa.

Szóvak edzés, mozgás, diéta.

Nekem amikor tömegelek, 94 kilósan olyan fejem van, mint egy pufók óvodásnak. Ha meg leszálkásítok 81-82 kilóra, akkor kimondottan sármos lesz a pofám. Egy jó haj, megfelelő, ápolt arcszőrzet, jó stílusú, tiszta(!) ruhák, Bazsi, millió lehetőséged lenne javítani magadon, ne bässzál fel, hol nincs egy fiatal haver csajod, akitől tanácsot tudnál kérni.

2022. jan. 27. 14:21
 15/22 A kérdező kommentje:
14: ezek nagyrésze felszínes dolog..ruha? hagyjuk már. senki nem lesz egy ruhától jobb pasi.
2022. jan. 27. 14:23
 16/22 anonim ***** válasza:
35%
1! Akkor gondolom még nem hallottad azt, hogy sok nőnek nem jönnek be a kigyúrt arcok, és nézd meg hány vékonykának, aki már egy tíz kilós táskát alig bír arrébb tenni van stabil párkapcsolata. A közhiedelemmel, ellentétben a gyúrás póttevékenység, igen vannak nők, akiknek ez a fétise, az izomállat hapsi, de kevesen.
2022. jan. 27. 14:25
 17/22 anonim ***** válasza:
84%

Balázska, ne bässzál fel. SZÁMÍT a ruha, része a stílusnak. Edzésről jövet melegítőben

Ha nagy ritkán betolom a pofám az irodába, ingben-nyakkendőben, igényesen felöltözve, akkor meg kis túlzással az összes csaj flörtöl velem, aki szembe jön a városban.

#16 nem kell Ronnie Colemannek lenni, nem arról van szó, de egy szép, izmos, sportos férfi test mindig is vonzóbb volt és lesz is a nőknek, mint a ropi, vagy a telefosott búvárruha.

2022. jan. 27. 14:59
 18/22 anonim ***** válasza:
83%

nafäszom, megint krwa sortördelés, szóval melegítőben, izzadtan, csapzottan, futás után bredpitt se vonzó, én se, senki se

többit fent megmondtam, b@szod

szedd már össze magad

2022. jan. 27. 15:01
 19/22 anonim ***** válasza:
40%

17! attól függ mi a cél! Ha egy éjszakás kalandokat akarsz, akkor igen, akkor hasznos az izomtömeg, a nők szexelni ilyen palival szeretnek, együtt élni meg olyannal, aki érzelmi meg anyagi biztonságot ad. A kigyúrt fickót megnézik és kibeszélik, hogy mekkora lehet a farka, és alá feküdnének egy este. DE! Amikor arról van szó, hogy kivel jönnek össze, nos ott ez már sokadrangú szempont!

Mi férfiak is megnézzük az összes szép nőt, de azért a többinek is jut stabil párkapcsolat "furcsa módon".

2022. jan. 27. 15:09
 20/22 anonim ***** válasza:
83%

#19 a testalkat része az összképnek, sehol nem mondtam, hogy csak az számít, de igenis hozzátesz az összhatáshoz

én mondjuk nem tudnék összejönni olyan csajjal, akit nem találok vonzónak, de ki hogy

2022. jan. 27. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!