Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jön mindenki állandóan az edzéssel amikor arról van szó hogy az ember hogy javíthatna a fején?
Huszas éveimben különböző fázisaim voltak. Voltam egészen vékony, átlagos, kicsit túlsúlyos. Most is van rajtam felesleg.
EGy dolog nem változott : a nők számára sose voltam vonzó.
Ez pedig azért van mert a fejem egészen ronda. Sajnos.
De mi ez a hülyítés hogy gyúrni kell? Attól nem lesz aranyos jóképű arcom...
Az edzéssel akkor jönnek, ha a külső nem okés. És azért, mert működik
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 jó humorod van!
Értsd. 1-esre írtam!
üdv. 10. válaszoló
A edzés egy (fontos) dolga a teendőknek.
Azért egy férfin jobban mutat egy ing, ha széles a válla, izmos a karja, és nincs masszív sörhasa.
Szóvak edzés, mozgás, diéta.
Nekem amikor tömegelek, 94 kilósan olyan fejem van, mint egy pufók óvodásnak. Ha meg leszálkásítok 81-82 kilóra, akkor kimondottan sármos lesz a pofám. Egy jó haj, megfelelő, ápolt arcszőrzet, jó stílusú, tiszta(!) ruhák, Bazsi, millió lehetőséged lenne javítani magadon, ne bässzál fel, hol nincs egy fiatal haver csajod, akitől tanácsot tudnál kérni.
Balázska, ne bässzál fel. SZÁMÍT a ruha, része a stílusnak. Edzésről jövet melegítőben
Ha nagy ritkán betolom a pofám az irodába, ingben-nyakkendőben, igényesen felöltözve, akkor meg kis túlzással az összes csaj flörtöl velem, aki szembe jön a városban.
#16 nem kell Ronnie Colemannek lenni, nem arról van szó, de egy szép, izmos, sportos férfi test mindig is vonzóbb volt és lesz is a nőknek, mint a ropi, vagy a telefosott búvárruha.
nafäszom, megint krwa sortördelés, szóval melegítőben, izzadtan, csapzottan, futás után bredpitt se vonzó, én se, senki se
többit fent megmondtam, b@szod
szedd már össze magad
17! attól függ mi a cél! Ha egy éjszakás kalandokat akarsz, akkor igen, akkor hasznos az izomtömeg, a nők szexelni ilyen palival szeretnek, együtt élni meg olyannal, aki érzelmi meg anyagi biztonságot ad. A kigyúrt fickót megnézik és kibeszélik, hogy mekkora lehet a farka, és alá feküdnének egy este. DE! Amikor arról van szó, hogy kivel jönnek össze, nos ott ez már sokadrangú szempont!
Mi férfiak is megnézzük az összes szép nőt, de azért a többinek is jut stabil párkapcsolat "furcsa módon".
#19 a testalkat része az összképnek, sehol nem mondtam, hogy csak az számít, de igenis hozzátesz az összhatáshoz
én mondjuk nem tudnék összejönni olyan csajjal, akit nem találok vonzónak, de ki hogy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!