Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoljátok egy férfiról,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoljátok egy férfiról, aki tetszik nektek és a pulcsija állandóan kutya szőrös?

Figyelt kérdés

Van egy lány, aki nagyon tetszik. Van egy kutyám, minden reggel munkába jövet összecseszi a ruhámat. A pulcsim elég szőrös volt és a nekem tetsző hölgy megkerdezte, hogy miért ilyen a ruhám?

Szerintetek leírt?

2022. márc. 28. 08:37
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Hogyha valakinek MINDIG kutyaszőrös, piszkos a ruhája, azt gondolnám, hogy van kutyája és igénytelen.
2022. márc. 28. 09:32
 12/27 anonim ***** válasza:
96%
Kérdező, tanultál belőle, ezután majd odafigyelsz rá. Neveld meg a kutyát ;)
2022. márc. 28. 09:33
 13/27 anonim ***** válasza:
72%

Nekem a munkatársam 2 kutyával él együtt

Az hagyján hogy mindene tiszta kutyaszőr

De még a kocsi is

És olyan undorító kutya szaga van mindig , ő észre sem veszi

Egyik kollégám már a múltkor szólt neki hogy valami "bűzlik" de nem foglalkozik vele

Pedig annyira helyes srác

De undorító ez az állandó szőr rajta meg az a szag

Igénytelen benyomást kelt

Párom testvérének cicája van

Tele van a ruhája fehér szőrrel minden nap

Hát attól is elkap a hányinger

2022. márc. 28. 09:38
 14/27 anonim ***** válasza:
70%

Akinek állata van, vagy szereti az állatokat, valószínűleg nem csinál belőle nagy ügyet. Én macskás vagyok, általában elég alaposan igyekszem leszedni magamról a macskaszőrt, de természetesen előfordul, hogy ezután a kapuban nekem dől valamelyik (főleg, ha vedlési időszak van, mint pl most). Namost, nem fogok visszamenni, miközben munkába sietnék, ilyenkor ez van. És igen, az állatok, hacsak nem kopasz kutya/macska/tengerimalac, kosszal járnak. Akkor is, ha minden nap takarítasz. Aki ebben nem tud kompromisszumot kötni, mert ragaszkodik a nonstop patyolat tisztasághoz, az nem lesz a társad, ha fontos számodra a kutyád.

Egyébként legyen pici henger a táskádban, vész esetén pedig a nedves kéz is sokat segít a szőrleszedésben ruhákról. Elég sokszor volt ez az első dolgom a mosdón, mikor megérkeztem valahova, mert képtelenség 4 macskától úgy elindulni, hogy teljesen szőrtelen legyen a ruhád.

2022. márc. 28. 10:29
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
14-es, a társ vagy elfogadja vagy nem, de a munkahely nem törvényszerűen van választás erre vonatkozóan.Nekem is vannak macskáim, én még otthon se szeretem ha nyakig macskaszőrös vagyok. sosem jönnék így dolgozni. Ha mégis valaki így indul el ahogy írod is, legyen Nála egy henger amivel leszedi, vagy vizes kézzel "tapogassa le" magáról.
2022. márc. 28. 10:37
 16/27 anonim ***** válasza:
Engem alapvetően nem zavar a kutyaszőr, van három kutyám. Viszont direkt figyelek rá, hogy olyan ruhákat vegyek csak, ami nem szöszösödik, nem tapad rá minden is, és a rám tapadó kutyaszőr nagyját azért kézzel is le lehessen söpörni. Az meg, hogy marad ott pár szál, pont nem izgat különösebben. Ne kezdjen kutyással, akit ez zavar.
2022. márc. 28. 10:46
 17/27 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem meg sintertelep.
2022. márc. 28. 10:51
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Engem zavarna.

Nekem is van kutyám, cicám, én is gyakran szőrös vagyok. Indulás előtt egy pepcos 300 forintos leszedővel eltávolítom a szőrt és kész.

2022. márc. 28. 11:09
 19/27 anonim ***** válasza:
53%

Néha előfordul ilyesmi. Én is kutyás vagyok, rendszeresen takarítok, ki van nyalva a kutya segge, csak úgy jöhet be minden séta után a lakásba, hogy tiszták a mancsai, a feneke, havonta fürdik, minden alkalommal meg van fodrászolva, ki van kefélve. Dehát a bundaváltást nehezen viseljük, bizony az én ruhámon is vannak szőrszálak ilyenkor, de van, hogy máskor is megtapad rajta. Használok hengert, de csak akkor működik, ha utána azonnal megyek is a dolgomra. Szóval én megérteném, egy olyan kutyával, mint például a Spitz, nem nagyon lehet mit kezdeni. Fontos a higiénia, a rendszeres takarítás, de ha van otthon egy fehér szőrsuba-kutyád, azt nem fogod tudni letagadni. :P

De jók ezek a kommentek is. Majd megnevelem a kutyám, hogy ne hullassa a szőrét. Biztos így működik.

2022. márc. 28. 12:32
 20/27 anonim ***** válasza:

Igen, ha ennyire sem vagy képes, mint az előző elég igénytelen lehetsz!

De amúgy nehéz megvárnod hogy családod legyen és akkor vállaljatok kutyát? Egyedül élő emberek úgysem tudnak vele kellő időt tölteni, nyilván a magányuk enyhítésére választanak kutyát, de ezt nagyon kevesek tolerálják párkapcsolatban.

2022. márc. 28. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!