Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoljátok egy férfiról, aki tetszik nektek és a pulcsija állandóan kutya szőrös?
Van egy lány, aki nagyon tetszik. Van egy kutyám, minden reggel munkába jövet összecseszi a ruhámat. A pulcsim elég szőrös volt és a nekem tetsző hölgy megkerdezte, hogy miért ilyen a ruhám?
Szerintetek leírt?
Nekem a munkatársam 2 kutyával él együtt
Az hagyján hogy mindene tiszta kutyaszőr
De még a kocsi is
És olyan undorító kutya szaga van mindig , ő észre sem veszi
Egyik kollégám már a múltkor szólt neki hogy valami "bűzlik" de nem foglalkozik vele
Pedig annyira helyes srác
De undorító ez az állandó szőr rajta meg az a szag
Igénytelen benyomást kelt
Párom testvérének cicája van
Tele van a ruhája fehér szőrrel minden nap
Hát attól is elkap a hányinger
Akinek állata van, vagy szereti az állatokat, valószínűleg nem csinál belőle nagy ügyet. Én macskás vagyok, általában elég alaposan igyekszem leszedni magamról a macskaszőrt, de természetesen előfordul, hogy ezután a kapuban nekem dől valamelyik (főleg, ha vedlési időszak van, mint pl most). Namost, nem fogok visszamenni, miközben munkába sietnék, ilyenkor ez van. És igen, az állatok, hacsak nem kopasz kutya/macska/tengerimalac, kosszal járnak. Akkor is, ha minden nap takarítasz. Aki ebben nem tud kompromisszumot kötni, mert ragaszkodik a nonstop patyolat tisztasághoz, az nem lesz a társad, ha fontos számodra a kutyád.
Egyébként legyen pici henger a táskádban, vész esetén pedig a nedves kéz is sokat segít a szőrleszedésben ruhákról. Elég sokszor volt ez az első dolgom a mosdón, mikor megérkeztem valahova, mert képtelenség 4 macskától úgy elindulni, hogy teljesen szőrtelen legyen a ruhád.
Engem zavarna.
Nekem is van kutyám, cicám, én is gyakran szőrös vagyok. Indulás előtt egy pepcos 300 forintos leszedővel eltávolítom a szőrt és kész.
Néha előfordul ilyesmi. Én is kutyás vagyok, rendszeresen takarítok, ki van nyalva a kutya segge, csak úgy jöhet be minden séta után a lakásba, hogy tiszták a mancsai, a feneke, havonta fürdik, minden alkalommal meg van fodrászolva, ki van kefélve. Dehát a bundaváltást nehezen viseljük, bizony az én ruhámon is vannak szőrszálak ilyenkor, de van, hogy máskor is megtapad rajta. Használok hengert, de csak akkor működik, ha utána azonnal megyek is a dolgomra. Szóval én megérteném, egy olyan kutyával, mint például a Spitz, nem nagyon lehet mit kezdeni. Fontos a higiénia, a rendszeres takarítás, de ha van otthon egy fehér szőrsuba-kutyád, azt nem fogod tudni letagadni. :P
De jók ezek a kommentek is. Majd megnevelem a kutyám, hogy ne hullassa a szőrét. Biztos így működik.
Igen, ha ennyire sem vagy képes, mint az előző elég igénytelen lehetsz!
De amúgy nehéz megvárnod hogy családod legyen és akkor vállaljatok kutyát? Egyedül élő emberek úgysem tudnak vele kellő időt tölteni, nyilván a magányuk enyhítésére választanak kutyát, de ezt nagyon kevesek tolerálják párkapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!