Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a lány komolyan 5/10 és "nem topmodell"? 😥
Itt vannak a kommentek:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Én próbálom elfogadni magam és a social media nyomása ellenére nem rondának érezni magam, de amikor objektíve szép arcú, bájos lányokat így leszólnak a férfiak, akkor nagyon el tud menni az önbizalmam. Mégis milyen egy jó nő akkor? Szeretem magam átlagosnak gondolni annak ellenére, hogy nem sok mindenkinek tetszettem életemben, de ha ez a lány az átlag (vagy még rosszabb), akkor én tényleg egy bányarém vagyok.
#45 látom csak a lényeget nem érted. Ilyen "Markó Renátához" hasonlítgatod magad, ő az etalon számodra.
Miközben ugyanolyan átlag qurva mint a többi smink, photoshopp, filter, meg beállítás nélkül.
Ez a szarság rombolja az önképed, és még csak nem is érted miről van szó.
Nézd, aranyom.
A Rebeka nem egy túl szép lány. Túl kerek, férfias arc, túlsúlyos test - ha az egyik kimagasló lenne, azt mondaná az ember, hogy oké. Ne hasonlítgasd magadat hozzájuk. Egy ózdi proli leány jó indulattal szebb lehet, mint ők - objektív szemmel. Esetleg a te szemednek szép. De ha hiszel nekem, te is, én is, a Klinikáknál várakozó nők 2/3-a reggel felkelve is szebb lány, mint ez a két tyúk botoxkezelések után is. Legyen szemed észrevenni.
Biszex szemmel amúgy most kicsit prosztó leszek, de ez a Belmondo idézet jut eszembe róla és a Timiről is mindig:
“Ha ilyen lenne az én csajom
Nekem sosem állna fel rá, tudom”
😅😅😅😅
Először is azt kellene megérteni, hogy férfiként másként gondolunk a szépségre, mint a nők. A legtöbb ellentét éppen ebből adódik. Ennek a lánynak az arcán gyakorlatilag minden meg van csinálva, legalábbis a képeken így tűnik. Feltöltött arc és száj, már-már természetellenesen szabályos és hófehér fogak, sehol egy bőrhiba és mindezt úgy, hogy a felnőtt élete legelején jár.
Oké, ez kellett ahhoz, hogy ennyi követője legyen, úgy érzi, hogy így tud érvényesülni, ez rendben is van. Na de gyakorlatilag elmondhatjuk, hogy kihozta magából a mindenkori maximumot. Innen már nincs feljebb, csakis lejjebb. Férfiként viszont megfelelő tapasztalatokkal ezeket a mázakat simán le tudjuk kaparni róla virtuálisan és akkor ott lesz egy átlagos csaj az utcáról. Ha már mindenképpen értékelgetni kell, akkor jelenleg tényleg 10/5-ös, a nagyobb beavatkozások nélkül viszont nálam 10/7-es lenne. Mert nem a képen szereplő lány ébred melletted reggelente, nem ő fog veled otthon filmet nézni, viszont ő lesz az, aki veled lesz ha bárhová elmentek. Na nem miattad teszi fel a harci díszt, hanem önmaga miatt. És akkor mindjárt ott vagy, hogy egy csomóan irigykednek rád, mert ezt a képen szereplő lányt látják veled, neki megy az egótuning ezerrel, te viszont nem ezzel a lánnyal fogsz együtt élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!