Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a lány komolyan 5/10 és "nem topmodell"? 😥
Itt vannak a kommentek:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Én próbálom elfogadni magam és a social media nyomása ellenére nem rondának érezni magam, de amikor objektíve szép arcú, bájos lányokat így leszólnak a férfiak, akkor nagyon el tud menni az önbizalmam. Mégis milyen egy jó nő akkor? Szeretem magam átlagosnak gondolni annak ellenére, hogy nem sok mindenkinek tetszettem életemben, de ha ez a lány az átlag (vagy még rosszabb), akkor én tényleg egy bányarém vagyok.
1-es vagyok. Ez egy prostituált. Ez még rosszabb is mint a másik. Sokkal.
Szerintem amúgy kérdező te egy troll faszi vagy nem lány ;).
11
Én is inkább visszafogtam magam.... :'D
Amúgy szomorú, de el tudom képzelni hogy ennyire önbizalomhiányos vki, de irtó ártalmas és béna, hogy az insta egyébként totál megcsinált és szerkesztett, xarrá sminkelt kamu képeiből induljon ki valaki...
Kérdező nem lány. 16-17 éves lányokból még kinézem, de utána már tudják helyén kezelni a dolgokat...
Ezt már kb. szó szerint leírtam egy hasonló kérdéshez, ahol egy hasonló prostiszerű csaj miatt érdeklődött valaki:
"Nem merem/akarom magyar lány publikus képét linkelni, de múltkor ELTE elméleti fizika tanszéken láttam egy fiatal PhD-s lányt. Meg minap a SOTE viselkedéstudományi tanszékén is láttam egy PhD-s lányt, mondjuk ő már nagyon szép volt tényleg. De inkább ők, mint egy ilyen kurvás valami..."
én írtam a kommentet
nem mondtátok, hogy ilyen jó érzés lesz rontani egy nő önbizalmát
14-es Pont ez a lényeg, hogy nyilván szerkesztett képről van szó, és őróla tudott, hogy beavatkozások is vannak az arcán, nem beszélve, hogy sminkes is. Tehát mínuszból indul, sosem lesz 10/10.
Ez pont hogy növelni kellene az önbizalmad, hogy a műnő felismerhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!