Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez a lány komolyan 5/10 és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a lány komolyan 5/10 és "nem topmodell"? 😥

Figyelt kérdés

Itt vannak a kommentek:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Én próbálom elfogadni magam és a social media nyomása ellenére nem rondának érezni magam, de amikor objektíve szép arcú, bájos lányokat így leszólnak a férfiak, akkor nagyon el tud menni az önbizalmam. Mégis milyen egy jó nő akkor? Szeretem magam átlagosnak gondolni annak ellenére, hogy nem sok mindenkinek tetszettem életemben, de ha ez a lány az átlag (vagy még rosszabb), akkor én tényleg egy bányarém vagyok.

[link]

2022. márc. 24. 23:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 anonim ***** válasza:
66%

Ezeket már nekem meg se nyitja, nincs instagram accountom. Nem is lesz.

2022. márc. 25. 00:20
 22/71 anonim ***** válasza:
62%

1-es vagyok, mutatok egy nőt, aki nekem tetszik. Nagyon.

https://www.youtube.com/watch?v=kwrDX5qkwvA

Ő a University College London professzora és elég jó nő. Mielőtt még bárki leszól, igen, tudom, konvencionális terminológia szerint az itt korábban linkelt nők "szebbek" lennének, de látszik rajtuk, hogy agyilag totál nímandok. Ez a nő nem az és még dögös is.

2022. márc. 25. 00:24
 23/71 anonim ***** válasza:
100%
Az a Joker-száj epic... :))))
2022. márc. 25. 00:31
 24/71 anonim ***** válasza:
91%
A 10-es kommentedben linkelt csajról nem lehet megmondani hogy néz ki. Szét van filterezve a kép. Kicsit piszébb orr, nagyobb száj, vékonyabb derék stb. És egy kiló smink. A való életben egyáltalán nem így néz ki. Konkrétan nem lehet megmondani hogy néz ki. Kb mintha egy anime karaktert linkeltél volna. Te hozzájuk hasonlítod magad? Ezek nem létező nők..
2022. márc. 25. 00:33
 25/71 anonim ***** válasza:
20%
#22 hogy néz ez ki, és miért ilyen öreg?
2022. márc. 25. 00:36
 26/71 A kérdező kommentje:
22, szerintem ez is egy kifejezetten szép nő. Más típus, nyilván, de szép. Mondjuk én sokmindenkit szépnek látok, például a barátnőimet is, akik talán csak átlagosak (Markó Rebekához képest biztos). Nyilván velem van a baj, nem vagyok elég kritikus.
2022. márc. 25. 00:37
 27/71 A kérdező kommentje:
24, a 10-es kommentem szarkasztikus volt. Csak arra akartam utalni, hogy gazdag férfiak durva összegeket fizetnek egy ilyen tökéletesre megcsinált nő társaságáért (aki szerintem tökéletes szépség annak ellenére, hogy mű), de az itteni szuperkritikus szőrszálhasogató kommentelők még rajta is találnának hibát.
2022. márc. 25. 00:40
 28/71 anonim ***** válasza:
90%
27: viccen kívül nem itt kezdődik a tökéletes szépség. Hanem mondjuk a fiatal Monica Belluccinál. Szépészeti beavatkozások nélkül is tökéletesen szimmetrikus arc, természetes alak, karizma, stílus. Mindig az összképet nézi az ember. Az általad linkelt csaj egy tömegtermék. Megcsinált szépség. Nulla egyéniség. Soha nem lesz belőle "szexszimbólum".
2022. márc. 25. 01:02
 29/71 anonim ***** válasza:
84%
a #22-es nő legfeljebb angol mércével szép. Schwarzeneggernek nincs ilyen markáns állkapcsa, mint neki.
2022. márc. 25. 01:35
 30/71 anonim ***** válasza:
79%
de hogy válaszoljak a kérdésre, Palvin Barbara vagy Emma Watson például tényleg nagyon szép.
2022. márc. 25. 01:35
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!