Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a lány komolyan 5/10 és "nem topmodell"? 😥
Itt vannak a kommentek:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Én próbálom elfogadni magam és a social media nyomása ellenére nem rondának érezni magam, de amikor objektíve szép arcú, bájos lányokat így leszólnak a férfiak, akkor nagyon el tud menni az önbizalmam. Mégis milyen egy jó nő akkor? Szeretem magam átlagosnak gondolni annak ellenére, hogy nem sok mindenkinek tetszettem életemben, de ha ez a lány az átlag (vagy még rosszabb), akkor én tényleg egy bányarém vagyok.
Hát nyilván nem az a "top modell" típus, de most mi ezzel a baj? Miért kéne topmodellnek lennie?
Azt a kifejezést hallottad már hogy "szomszéd lány típus"? Nagyon sokan preferálják a topmodell helyett mellett. Simán bejöhet jobban az embereknek, nem kell ezt sértésnek venni..
ízlésnek hívják
nekem ez a lány egyszerűen nem tetszik, érted? a megcsinált, szétsminkelt, szétfestett fotóitól pedig rendesen megijedek, különösen a szájától
a lays csipszes fotója alapján pedig tényleg egy átlagos adottságú lány.
3 vagyok
A topmodell nyilván az átlagostól eltérőt/felettit jelent. De az h vki nem topmodell, az nem jelenti azt h csúnya is vagy átlagos. Arról nem is beszélve hog a vonzalom sem jár kéz a kézben mindig a szépséggel.. Ott van a szemályiségjegyek, vagy ahogy 2 írta az intellektus, természet, kisugárzás, stb amivel simán lehet valaki ugyanolyan vonzó, mint egy kvázi "topmodell". vagy mg vonzóbb is. Sztem..
7-es, én hozzá képest kifejezetten ronda vagyok, de ezt még akár el is tudnám fogadni, ha ő szépnek/átlag felettinek számítana. Akkor mégis ki az, aki már megüti a mércét?
Ő mondjuk már elmegy egy 7/10-nek? 🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!