Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőket felszínesnek nevező férfiak, ha egy ilyen topmodell összejön egy ilyen átlag sráccal, akkor mégsem minden nő felszínes?
Figyelt kérdés
A képeket újsagcikkbol szedtem, szóval nem kell a jelentes privát képek használatáért.
Szóval, ez a lány
évek óta van együtt egy tök átlag sráccal.
Na akkor mégis ki a felszínes? MINDEN nő?
Ez már elég bizonyíték, hogy nem minden nő szörnyeteg?
2021. jún. 19. 11:57
2/50 anonim válasza:
Most mindegyik azt fogja irni, hogy ez a no nem is szamit szepnek. 🙄
3/50 A kérdező kommentje:
Na persze, szeretnetek ti ilyen nudlik lenni.
2021. jún. 19. 12:08
4/50 A kérdező kommentje:
2021. jún. 19. 12:10
5/50 anonim válasza:
huuu bamög, mintha egy nyíregyházi putriutcából kiszedtek volna egy lányt, és raktak rá új ruhát meg sminket.
ha neked ez szép, ott komoly bajok vannak.
6/50 anonim válasza:
#5 nem azert, de ha elmenne mellettem az utcan en biztos nem mondanam ra, hogy ronda.
#2 voltam
7/50 anonim válasza:
A csaj ronda, a srác meg biztosan milliomos, amúgy is messze az átlag felett jóképű. Kifogás lvl 10 000.
🤦♀️
8/50 anonim válasza:
15-17 éves lányok! Micsoda érett nők...😂😂😂
9/50 anonim válasza:
A srác nem átlagos, hanem helyes, nekem pont az ilyenek jönnek be.
10/50 anonim válasza:
Incelkéim, ha ez a nő ronda szerintetek akkor linkeljetek ti egy top 8-as vagy 10-es csajt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!