Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire ciki, ha a szülő új párja egyidős a gyerekével?

A 13-as válaszodban írtad:
"Azzal van bajom, hogy velem egyidős.
A gyereke vagyok, hogy képes egy velem egyidős emberre párként tekinteni? 23 vagyok!"
Ugyan elvileg lehetne az anyád is, de eddig arról nem volt szó, hogy egy nö van egy sokkal fiatalabb férfivel. De ha így lenne, akkor a kérdést biztos így is írtad volna ki.

Az is lehet, hogy anyuka a kérdezövel egyidös lánnyal szórakozik.
De szerintem inkább a kérdezö akart egy "szidjuk-a-szülöt" kérdést, és nem igazán jött be neki, lassan belegabalydik a kérdésbe, nem tudja, mit írjon, hogy ne tünjön kitalált történetnek.

A családi kapcsolatok kategóriában van egy nagyon idevágó kérdés. Ott a #4 válaszban a kérdező leírja, hogy apuka idézem:
"Összejött egy 25 évvel fiatalabb picsával és gyereket is csinált. Bolond"
Esetleg ebből a kérdésből is lehetett gondolni, hogy ugyanaz az ember írta ki mindkét kérdést. De amúgy tök mindegy.
Linkelem a kérdést:
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
Olyan buták vagytok. Folyamatosan dolgozom, nem érek rá itt lógni, nem tűnik fel, hogy napok eltelnek mire válaszolok?
Lány vagyok, velem egykorú fiúval kavar az anyám.

Akkor meg végképp nem értem a hőzöngésedet!
Ha anyád egy korodbeli FIÚVAL kavar, akkor miért jutna eszébe a LÁNYA szex közben????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!