Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire ciki, ha a szülő új...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire ciki, ha a szülő új párja egyidős a gyerekével?

Figyelt kérdés
Majdnem 30 év korkülönbségről van szó. Nem gusztustalan, hogy a gyerekével egyidős emberrel szexel? Ti hogy álltok ehhez a témához?
2022. márc. 21. 14:44
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

Ne akarjak beleszólni? Az én családomról van szó, talán van hozzá némi közöm!

Nem, nem írtam ki más kérdést erről!

Lelkileg én is eltávolodtam, számomra nagyon kínos a szituáció.

2022. márc. 23. 14:03
 12/32 anonim ***** válasza:

Csak azzal van bajod, hogy szexel vele, vagy nem szimpatikus az új párja?

Vagy már magát a válást is nehezen dolgoztad fel?

Vagy inkább a társadalmi megítéléstől tartasz?

Engem ez csak azért érdekel, mert kíváncsi vagyok hogy éli meg ezt egy felnőtt "gyerek". Van egy ismerősöm hasonló szituban.

2022. márc. 23. 14:10
 13/32 A kérdező kommentje:

Azzal van bajom, hogy velem egyidős.

A gyereke vagyok, hogy képes egy velem egyidős emberre párként tekinteni? 23 vagyok!

2022. márc. 23. 14:18
 14/32 anonim ***** válasza:

A 9-es is leírta a válaszában, azt hogy hogyan gondolkodik erről egy férfi:

"Elég sok férfi van, akinek időskorában ez nagyon komolyan javít az életminőségén."

Szóval attól érzi magát újra fiatalnak (persze ettől nem lesz fiatalabb), hogy egy fiatallal szexel. 50 éves kor körül sok férfinél jelen van a kapuzárási pánik, ezért mindent gyorsan akar bepótolni ilyen téren.

Idézet: webbeteg.hu

"Életkorától eltérő dolgokba kezd, olyan lépéseket tesz, olyan döntéseket hoz, amelyeket a korábbi életszakaszokban szokás megtenni, ha életkorától nagyon eltérően, figyelemfelhívóan viselkedik, amikor pánikszerűen elkezdi habzsolni az életet, nem figyelembe véve ezzel mások érdekeit, érzelmeit."

2022. márc. 23. 14:33
 15/32 anonim ***** válasza:

Kérdezö: azzal nincs bajod, ha valakinek a testvérével egykorú a párja? A te analógiád szerint akkor meg a testvérére gondolna szex közben!

Minden ÉRTELMES, EGÉSZSÉGESEN GONDOLKDÓ ember teljesen külön tudja tartani a szülö-gyerek (illetve testvérek, egyéb rokonok) közötti kapcsolatot meg a párkapcsolatot, még véletlen sem keveri gondolatban össze ezeket.

A fö gond itt VELED van, neked van beteges fantáziád, ha ilyen eszedbe jut egyáltalán!

2022. márc. 23. 18:33
 16/32 anonim ***** válasza:
Kérdező, csak egy kérdés: te mennyire tűrnéd el, ha apád beleszólna abba, hogy te kivel szexelsz, kivel élsz együtt?
2022. márc. 24. 10:36
 17/32 anonim ***** válasza:

#15, 16

Ezeket a válaszokat tuti hogy férfiak írták. Ami persze nem baj.

De a kérdező még csak 23 éves. Gondolom, hogy körülveszi őt a családja, barátai, munkatársai. A társadalom tud nagyon is befolyásoló tényező lenni mindenki életében.

Szerintetek nem b*szogatják az ismerősök, rokonok a kérdezőt azzal, hogy "láttuk apádat egy fiatal pipivel" vagy ehhez hasonló dolgok, esetleg kivesézve a szexuális részt. Vagy egy 23 nőnek vannak barátnői, akik megjegyezhetik neki, hogy ezek szerint ők is potenciális jelöltek lehetnének apuka számára stb, stb.

Az addig OK, hogy nincs köze az apja szexuális életéhez, de neki kell elszenvedni amit a környezetétől (esetleg az anyjától) hall ezzel a témával kapcsolatban.

Megértem a pasikat, mert jobb a fiatal p*nci, és kikérik maguknak hogy ebbe bárki is beleszóljon, de ezt egy "gyereknek" végignézni az apjával kapcsolatban az egész más pszichés állapot, mint amiben egy férfi van akkor ha rájön a kefélhetnék.

Figyelembe kell venni egy gyerek (fiatal felnőtt) lelki világát is. Vannak akik ezért pszichológushoz kell hogy járjanak, mert nőként nem tud úgy érezni és gondolkodni, mint egy hormonoktól fűtött pasas.

2022. márc. 24. 10:58
 18/32 anonim ***** válasza:

17-es: nagyon tévedsz,a 15-ös vagyok és NÖ! Másrészt aki szerint egy párkapcsolat annyit jelent, hogy "fiatal p*nci", ott az illetö értékrendjével vannak komoly bajok!

Ha meg valakinek fontosabb a szomszédok vagy a féltékeny ex (anya) véleménye, mint az apja magánéletének tiszteletben tartása, az igen primitív egyén vagy nagyon gyerekes.

2022. márc. 24. 12:02
 19/32 anonim ***** válasza:

"Ne akarjak beleszólni? Az én családomról van szó, talán van hozzá némi közöm!"

NE, NE AKARJ beleszólni! A családodhoz tartozik ugyan apád, de a MAGÁNÉLETE CSAK RÁ tartozik!

Nem tudom, mit szólnál, ha ö szóna bele abba, te kivel vagy együtt, mert te meg az "ö családja vagy"!

2022. márc. 24. 12:04
 20/32 anonim ***** válasza:

A fiatal p*ncit bizony megkapja a társadalom minden résztvevőjétől, kár ezt tagadni, legfeljebb nem akarja meghallani. Senki nem fog azon gondolkodni, hogy amúgy biztos milyen kiegyensúlyozott lehet a kapcsolat. Mert ilyenek az emberek, pletykálnak, ez a mai társadalmi helyzet. Ez tény. Van akit ez zavar, és van akit nem.

Te biztos hasonló helyzetben lehetsz, hogy ennyire vehemensen reagálsz erre a kérdésre (ez a te dolgod).

De egy 23 évesnek is joga van megélni az érzéseit. Ő csak feltett egy kérdést erről, de lehet hogy az apjának nem szólt egy szót sem a nőjével kapcsolatban. Ezt nem tudhatjuk, nem kell ezért támadni őt!

2022. márc. 24. 12:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!