Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi hátrányom lehet abból,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi hátrányom lehet abból, hogy a SULI/GIMI legmenőbb csaja lettem?!

Figyelt kérdés

Még csak most kezdtem a gimit,szept.1én,9.es vagyok egy neves gimnáziumban,igen jól tanulok..szinte mindenből 5ös vagyok néha-néha becsúszik 1-1 négyes..

Most hogy elkezdtem a gimit nagyon menő lettem a fiúk körében,minden fiú velem szeretne járni,és minden csaj féltékeny rám.. a suli legmenőbb pasija megvan őrülve értem..4.esek is totál rám kattantak..kicsit sok ez nekem így hirtelen..

Jól öltözöm,drága ruhákban,póthajam van műkörmöm stb.

szóval elég jól nézek ki(pici ego) de szerintetek mi hátrányom származhat belőle?? vagy ti hogy vélekedtek róla.. ma kaptam 2meghivót is 2 legnevesebb diszkó megnyitójára és persze ingyen be is engednek(amit nem várok el,mert el sem megyek!!!)táskám is viszik a fiúk...:|

Légyszi írjátok le szerintetek mi lesz ebből?? Vagy jó dolog ez?? Hogy vélekedtek rólam?????

NEM KAMU! És légyszíves normális válaszokat írjatok

2010. szept. 13. 16:57
1 2 3 4
 21/39 anonim válasza:
66%

Vissza kellene állítani az iskolákban a köpenyt! Minek mész úgy iskolába mintha diszkóba mennél, vagy a sarokra?

Tanulni mész nem? Oda nem tudsz egyszerűbben kinézni? Anyád nem mondja, hogy nem kéne így menned. Ha az én lányom lennél, ki se tennéd a lábad így otthonról ha suliba mész.

Ha már 15 évesen ilyen mű nő vagy, mekkora mű nő leszel mire leérettségizel? Lehet, kicsit szerényebbnek kellene lenned, mert ezek a pasik, akik annyira istenítenek, csak jól meg akarnak b@szni. Iskolába jársz nem r.ibancképzőbe.

2010. szept. 13. 17:16
 22/39 anonim válasza:
82%
Egyébként meg nem hinném, hogy 15 évesen Te vagy az iskola legjobb nője, max az újdonság erejével hatsz a suliban és látják benned a naív skalpot. Úh. inkább vegyél vissza az egódból.
2010. szept. 13. 17:31
 23/39 anonim ***** válasza:
62%

Elmagyaráznád, hogy miért Te vagy a legmenőbb az iskoládban?

Illetve azt is, hogy az a srác aki járni akar veled ő miért a legmenőbb?=)

2010. szept. 13. 17:38
 24/39 anonim ***** válasza:
53%

Az utolsó kérdés engem is érdekelne.

Egyébként: az alapján, amit eddig írtál, ez így rendben van, mégis gyanús a dolog egy kicsit. A legtöbb r*banc így kezdi. Úgyhogy remélem, belőled nem lesz az.

2010. szept. 13. 17:49
 25/39 anonim ***** válasza:
17:07 :) ez aranyos:)
2010. szept. 13. 17:51
 26/39 A kérdező kommentje:

Itt vagyok!!

Hát a nem az ,hogy a suli legmenőbb csaja,hanem máris mindenki ismer,mindenki velem szeretne járni,kapok sorra a felkéréseket,szerelmes leveleket stb.hívnak bárokba,diszkóba,étterembe..reggelente és suli után is sorra hoznák a táskám..(de nem adom senkinek!!)

a csajokkal is megvagyok..van egy pár irigy akik eddig a menők közé tartoztak most kicsit háttérbe szorultak velük senki nem foglalkozik...egyébként a régi sulimban is ilyen nagy "sztár" voltam..

ennyit tudok írni,nem tudom mit kellene még,kérdezzetek

2010. szept. 13. 18:09
 27/39 anonim ***** válasza:
73%

Hogy ilyen farkastörvények utalkodnak ezekben a gimikben mostanság...

Szerintem sokan kinevetnek a környezetedben, ne haragudj.

De ez nem a te hibád, szüleidnek ebben a korban még sokkal jobban oda kellene, hogy figyeljen rád. Lehet jól öltözködni, csinosabban öltözködni, de gimi elsőben póthaj!?:D

Maradandóbb lenne a báj, ha a természetes szépségeddel érnéd el.

22/L

2010. szept. 13. 18:26
 28/39 A kérdező kommentje:
Suliban és az osztályomban is nagyon sok lánynak van póthaja!! Na jó 550fős az iskola abból kb. 30csajnak de lehet sokat mondok..
2010. szept. 13. 18:32
 29/39 anonim ***** válasza:
Hűű, akkor ez egy nagyon-nagyon jó dolog lehet, ha ennyien viselik;)
2010. szept. 13. 18:40
 30/39 anonim ***** válasza:
73%

Ne haragudj meg, hogy személyeskedem, de szerintem az egész osztályod illetve mindenki rajtad nevet..

Azonnal válts stílust és próbálj beilleszkedni a környezetbe ha csak nem akarsz a későbbiekben iskola váltást..

Jó tanács, nem beszólás!

2010. szept. 13. 18:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!