Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi hátrányom lehet abból, hogy a SULI/GIMI legmenőbb csaja lettem?!
Még csak most kezdtem a gimit,szept.1én,9.es vagyok egy neves gimnáziumban,igen jól tanulok..szinte mindenből 5ös vagyok néha-néha becsúszik 1-1 négyes..
Most hogy elkezdtem a gimit nagyon menő lettem a fiúk körében,minden fiú velem szeretne járni,és minden csaj féltékeny rám.. a suli legmenőbb pasija megvan őrülve értem..4.esek is totál rám kattantak..kicsit sok ez nekem így hirtelen..
Jól öltözöm,drága ruhákban,póthajam van műkörmöm stb.
szóval elég jól nézek ki(pici ego) de szerintetek mi hátrányom származhat belőle?? vagy ti hogy vélekedtek róla.. ma kaptam 2meghivót is 2 legnevesebb diszkó megnyitójára és persze ingyen be is engednek(amit nem várok el,mert el sem megyek!!!)táskám is viszik a fiúk...:|
Légyszi írjátok le szerintetek mi lesz ebből?? Vagy jó dolog ez?? Hogy vélekedtek rólam?????
NEM KAMU! És légyszíves normális válaszokat írjatok
Igen, erre nagyon vigyázz.
Lehetsz te a legmenőbb, csak ne járj(bässz) kétnaponta más emberrel.
17:02 igen köszönöm a válaszodat!
épp ezt akartam írni a suli legmenőbb pasiját vissza utasítottam azért mert még 2hete sem járok iskolába s máris PASIm,barátom legyen...hát inkább elvagyok 1edül
"szinte mindenből 5ös vagyok néha-néha becsúszik 1-1 négyes."
Ilyen sok jegyed van már a nem egész 2 hét alatt? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!