Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keresztény nők! Mennyire tudtok hűek maradni az elveitekhez a bántalmazó pasikkal szemben?
Bántalmazó férj, nőügyűlölő pasik, rosszindulatú incelek, nőcsábászok, pszichopatákkal szemben:
"Hallottátok a parancsot: Szeresd felebarátodat, és gyűlöld ellenségedet. Én pedig azt mondom nektek: szeressétek ellenségeiteket, és imádkozzatok üldözőitekért!" (Mt 5,43-44)
Én is agyaltam ezen pl megdobnak kővel dobd vissza kenyérrel.
Ez a mai világban = megüt egy fèrfi bocsásd meg neki menj vissza még egy nagyobb pofonért is
Erre nekem vki azt mondta hogy de az is benne van a bibliában hogy de legyetek ravaszak is mint a kígyók (azaz ne legy naiv ostoba..)
Azóta már viszont az emberismeret terén van annyi tapasztalatom is hogy a bántalmazók mögött meglátom a kisebbségi komplexusaikat, tudok manipulalni is, es emberek mellettem fejlődnek es jobbá lesznek.
Ja ez a megbocsájtás is.
Ez meg egy önző folog valojában. Nem azert kell megbocsajtani hogy a masiknak jobb legyen, hanem azert hogy te magad ne hurcolj sérelmeket meg stb mert Téged mérgez.
Mindenkinek kívánj jót annak is aki megöl vagy átver becsap megaláz. De a biblia szerint is csak a saját lelked nyugalma érdekében valójában, az ami a megbocsájtas mögött áll.
Ez meg felveti hogy Jezus is esetleg csak ezert halt meg a buneinkért, az emberiségért, hogy saját maguknak jo legyen es tiszták maradjanak es ne gyötörje őket a lelkiismeret meg stb es ezért bocsátott meg minden emberi bűn?
Hogy lehet önző a szeretet?
Ex keresztény nőként (aki NAGYON erősen benne volt ebben a szektában) tudom mondani, hogy még a legelborultabb időszakomban is az ilyenek fájdalmas kínhalálát kívántam. Manapság meg pláne. :D
De ebből az időszakból legalább szállt rám olyan tudás amit a gyökér keresztény pasik ellen tudok használni, mint pl hogy ki kell szúrniuk a szemüket, ha az kísértésbe viszi őket,vagy le kell vágniuk a kezüket, ha rosszalkodni akarnak vele (Máté 5:29-30)
Remélem nem csak a bántalmazott keresztény csajokon kéred számon, hogy csókolják meg a bantalmazojuk lába nyomát, hanem a perverz férfiakon is, hogy miért nem szúrják ki a szemüket :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!