Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azzal zsarol egy nő (akivel viszonyom volt a közelmúltban) hogy kitàlal a feleségem előtt ha nem fizetek neki 500.000 forintot. Most mit csináljak?
Figyelt kérdés
4 hónapig tartott a viszonyunk, majd előàllt ezzel. Valószínűleg az egész erre ment ki... ha a feleségem megtudja, szinte biztos , hogy nem bocsátja meg soha és el akar majd válni. Mi ilyenkor a legjobb lépés? Mondjam el én a feleségemnek?2022. márc. 12. 21:18
31/55 A kérdező kommentje:
Hogyan bizonyítsam a rendőrségen hogy zsarol?
2022. márc. 12. 22:24
32/55 anonim válasza:
Vedd fel zsebedbe rejtett telefonnal vagy diktafonnal. Nem kell IQ huszárnak lenni hozzá.
33/55 A kérdező kommentje:
És hogyan hívjam találkozóra? Hogy megvan a összeg egy része, és át akarom adni? És kérdezoskodjek, mennyi időm van a többire?
2022. márc. 12. 22:30
34/55 anonim válasza:
Bízd a rendőrökre, kérdezd meg őket, hogy mit kell tenned.
35/55 anonim válasza:
A rendőrségen megmondják, hogy mit csinálj, te azon gondolkozz, hogy hogy mondod meg otthon, kénytelen leszel.
36/55 anonim válasza:
Remélem kiderül és elválik tőled a feleséged.
39/55 anonim válasza:
Ezért a rafináltságért 1-5 év a jutalom.
40/55 anonim válasza:
En azt is el tudom kepzelni h bloff h van aki vigyaz ra. Bar el tudom kepzelni h a csaj sorozatban szedi fel a balekokat, kurogat veluk azt leveszi penzzel. De amit elottem is irtak: ha 1x fizetsz, akkor ott nem lesz megallas, tovabb leszel pumpolva. Csak az mukodik, ha nem vagy zsarolhato. Ahhoz pedig otthon ki kell talalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!