Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azzal zsarol egy nő (akivel viszonyom volt a közelmúltban) hogy kitàlal a feleségem előtt ha nem fizetek neki 500.000 forintot. Most mit csináljak?
Azt mondta, kapok 2 hét gondolkodási időt, majd keressem fel. Én átadom a " rendelését" ő pedig töröl minden bizonyítékot a szemem előtt és többet nem is hallok felőle.
Ellenkező esetben a feleségem egy levelet fog kapni, amiben mindenről részletesen beszamol, melyik nap hol találkoztunk, stb. fényképes bizonyítékokat is csatol hozzá a beszélgetéseinkről.
Higgyek neki?
Ugyes vagy.
Respect a nonek, jol kijatszotta teged
Hihetsz neki nyugodtan, feleségként én is kaptam ilyet anno. A nő sokkal kisebb összeggel zsarolta meg a volt férjemet, de ő mégsem ment bele, mert abból indult ki, hogy ez az összeg csak a kezdet lesz. Tiltotta a nőt mindenhonnan, aztán ahogy utólag kiderült, perceken belül már kaptam is az üzenetet screenshot-okkal.
Ha ennyire félsz hogy nem bocsát meg és el akar válni, miért csaltad hónapokon át? Ez nem pont arra utal, hogy te annyira sokra tartod a házasságotokat. Most edd meg szépen amit főztél.
Ha fizetsz, akkor bebizonyítod, hogy zsarolható vagy. Évekig retteghetsz, hogy maradt-e nála valami ellened.
Valószínűleg eljött a gyónás ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!