Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azzal zsarol egy nő (akivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azzal zsarol egy nő (akivel viszonyom volt a közelmúltban) hogy kitàlal a feleségem előtt ha nem fizetek neki 500.000 forintot. Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
4 hónapig tartott a viszonyunk, majd előàllt ezzel. Valószínűleg az egész erre ment ki... ha a feleségem megtudja, szinte biztos , hogy nem bocsátja meg soha és el akar majd válni. Mi ilyenkor a legjobb lépés? Mondjam el én a feleségemnek?
2022. márc. 12. 21:18
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
83%
ígérted esetleg neki valaha, hogy elválsz?
2022. márc. 12. 21:36
 12/55 A kérdező kommentje:

Azt mondta, kapok 2 hét gondolkodási időt, majd keressem fel. Én átadom a " rendelését" ő pedig töröl minden bizonyítékot a szemem előtt és többet nem is hallok felőle.

Ellenkező esetben a feleségem egy levelet fog kapni, amiben mindenről részletesen beszamol, melyik nap hol találkoztunk, stb. fényképes bizonyítékokat is csatol hozzá a beszélgetéseinkről.

Higgyek neki?

2022. márc. 12. 21:38
 13/55 anonim ***** válasza:
74%

Ugyes vagy.

Respect a nonek, jol kijatszotta teged

2022. márc. 12. 21:42
 14/55 anonim ***** válasza:
29%
13: A kérdező megcsaló, a nő pedig bűnöző... mielőtt bárkit is a fellegekbe emelnél.
2022. márc. 12. 21:46
 15/55 anonim ***** válasza:
100%
12-es Szerintem elhiheted. Mi az, hogy nincs bizonyítékod a zsarolásról, szóban tette? Ha nincs írásos nyoma nem tudod feljelenteni, de ha nem akarsz fizetni, akkor növessz tököt, és mondd el a nejednek. Te léptél félre, ez benne van a pakliban, hogy kiderül, máskor nem fogsz ilyen kaliberű nőkkel szóba állni, vond le a tanulságot. A feleségeddel való kapcsolatod rég elbasztad, viseld a következményeket!
2022. márc. 12. 21:46
 16/55 anonim ***** válasza:
96%

Hihetsz neki nyugodtan, feleségként én is kaptam ilyet anno. A nő sokkal kisebb összeggel zsarolta meg a volt férjemet, de ő mégsem ment bele, mert abból indult ki, hogy ez az összeg csak a kezdet lesz. Tiltotta a nőt mindenhonnan, aztán ahogy utólag kiderült, perceken belül már kaptam is az üzenetet screenshot-okkal.

Ha ennyire félsz hogy nem bocsát meg és el akar válni, miért csaltad hónapokon át? Ez nem pont arra utal, hogy te annyira sokra tartod a házasságotokat. Most edd meg szépen amit főztél.

2022. márc. 12. 21:49
 17/55 anonim ***** válasza:
82%
14# es? Megcsalo megérdemli
2022. márc. 12. 21:49
 18/55 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább elmondanám a feleségemnek. Főleg ha most engedsz később kitudja mennyit követel. Lehet kitörli előtted, de másolata lehet bárhol. Most már ezt megszívtad, mond el a feleslegednek es reménykedj hogy egyszer megbocsát, te pedig tanulj ebből.
2022. márc. 12. 21:50
 19/55 anonim ***** válasza:
95%

Ha fizetsz, akkor bebizonyítod, hogy zsarolható vagy. Évekig retteghetsz, hogy maradt-e nála valami ellened.

Valószínűleg eljött a gyónás ideje.

2022. márc. 12. 21:51
 20/55 anonim ***** válasza:
9%
Jelentsd fel, ez konkrétan kimeriti a btk-t
2022. márc. 12. 21:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!