Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdeményezzek, hogy ne legyen túl sok de észrevegye?
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy van egy srác, akivel nagyon jól kijövünk. Semmelyikünk nem szeretne túl komoly dolgot, nekem 1 hónapja volt egy szakításom, amiről tud is.
Számomra ő nagyon vonzó, és próbálnék kezdeményezni, vagy egyáltalán rákérdezni, hogy benne lenne e, de nem tudom, hogy hogyan tegyem.
Nem akarok hülyének tűnni, de úgy érzem bánnám ha nem kérdeznék rá.
Pár héten belül úgyis külön utakra indulunk, szóval nagy veszteni való nincs, maximum egy élményt szalasztanék el.
Teljesen értem ami mondotok, és igaz, de mi van ha szimplán nem veszi észre?
Nem vagyok nagyon nyomulós, nehogy sok legyen. Már arra is gondoltam, hogy a szakítás miatt nem kezdeményez, nehogy pofátlan legyen, vagy nem tudom.
Én is ugyan ebben a helyzetben vagyok a kollégával.
Már elkezdett egyre többet mosolyogni, és persze a legédesebb mosoly.
És hülye kérdéseket tesz fel, csak, hogy hozzám szóljon.
Azt is megemlíteném, hogy leginkább akkor szól hozzám, ha kettesben vagyunk.
De már elkezdte kimutatni a féltékenységet is, amit én nem bírok 😑
Egyik férfi kollégám beszélgetett velem, és csak oda jött álldogálni, miről beszélgetünk 😂
A másik amit észrevettem, hogy egyik nap mintha kicserélték volna, nem szól hozzám, másnap meg olyan boldog mikor meglát..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!