Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakinek fontos valaki, akkor elfogadja az esetleges
hibáit?
Figyelt kérdés
Ha egy pasinak nagyon tetszik egy csaj, az arca, és minden, akkor ha meglátja ruha nélkül, nem ábrándul ki belőle csak azért, ha nem tökéletes minden rajta? Esetleg van egy-két, néhány szépséghibája?
Ha mégis megtörténik hogy nem keresi többet a lányt, akkor nem is érdekelte igazán, csak a szex miatt közeledett felé?
Ha egy srácnak fontos egy lány és nagyon oda van érte, akkor ha nem tökéletes a teste, attól még nem fordul el tőle?
Ismertük mi már személyesen is egymást. Sokszor beszélgettünk már személyesen is, de valóban találkozni csak most a szex miatt találkoztunk. És valóban, amikor jókat beszélgettünk a neten, mindig a szexre lyukadt ki és a végén mindig az lett a téma. Persze nem miattam, hanem ő irányította arra a beszélgetést. Ezt csak így utólag veszem észre, ezeket a jeleket.
2022. márc. 8. 23:20
22/29 anonim válasza:
Akkor tanulj belőle, és legközelebb tudd, hogy ez egyértelmű figyelmeztető jel!
2022. márc. 8. 23:25
23/29 A kérdező kommentje:
Kb fél éven keresztül minden este órákig beszélgettünk a neten. Ha valamelyik nap nem kerestem, akkor ő írt rám.
Aztán ez egy fél év után valamiért elkezdett durván lecsökkenni, tehát ha én nem írtam, ő sem keresett, volt olyan hogy írtam, de nem válaszolt, vagy ha igen, akkor mondta nagyon fáradt és lefekszik. Volt olyan hogy írogatás közben mondta várjak egy kicsit, pár perc és újra lesz. Aztán aznap este nem is jelentkezett. Ezek egyre többször előfordultak. Majd pár hónapig mondta nagyon sok a dolga stb, azért nem ír esténként, mert nagyon fáradt. Majd ez pár hónap múlva még durvábban lecsökkent, volt hogy nem válaszolt napokig, de egyre többször volt olyan is, hogy el sem olvasta az üzenetemet. És csak akkor keresett, ha a szex időpontját akarta leegyeztetni vagy megkérdezte ráérek-e azon a héten.
De a szex előtti két hétben, nagyon erőszakosan nyomult, hogy na mikor találkozunk és mindig van kifogásom és csak hülyítem stb.
Szóval ennyi.
Utólag sokkal jobban átlátom az összes arra utaló jelet, hogy csak ki akart használni.
2022. márc. 8. 23:26
24/29 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy tudom nagyon buta voltam, de annyira mentegetőzött, hogy ő csak nagyon sokat dolgozik és nagyon fáradt, csak ezek miatt nem mindig van ideje és energiája válaszolni vagy elolvasni amit írok.
2022. márc. 8. 23:32
25/29 anonim válasza:
Ez nagyon attól függ, hogy milyen hiba. Mert ha nagyon tetszik, de bántó, bunkó humora van, azt nem biztis hogy el tudnám fogadni, hogy ezzel mindig megsért. De mondjuk csak van egy kis heg az arcán, vagy ilyesmi, azzal nincs semmi gond.
2022. márc. 8. 23:49
26/29 anonim válasza:
Senki nem dolgozik annyit, hogy fél évig írogasson, ha valaki pár hét után nem igényel személyes találkozást az már gyanús, és itt nagyon nem a szexre gondolok. Amit ezek szerint kizsarolt belőled...
2022. márc. 9. 00:03
27/29 A kérdező kommentje:
Igen, de mi azért is találkoztunk, mert egy helyen dolgoztunk. De amiatt hogy csak dumáljunk, vagy jobban megismerjük egymást, nem találkozott velem. Ő már régóta akarta a szexet, de pont emiatt, hogy csak úgy nem mondta hogy találkozzunk, én tologattam a dolgot és húztam az időt. Aztán ő elment másik munkahelyre (de nem miattam), így csak maradt a levelezés. Na, de azt is elkezdte lecsökkenteni és nem értettem az okát. Illetve ugye azzal magyarázta nagyon elfoglalt az új helyén. De a szexet továbbra is akarta. Én többször felajánlottam neki hogy találkozok vele szívesen azért is hogy beszélgessünk. Erre soha nem kaptam visszajelzést. És én ezért nem akartam belemenni a szexbe. Erre az volt a reakciója, én csak szórakozok vele és hülyítem. Aztán végül találkoztam vele. Mégis neki nem jöttem be, mert utána elkezdett kritizálni és tenni a megjegyzéseket. Ennyi a történet.
2022. márc. 9. 09:13
28/29 anonim válasza:
"nem akartam belemenni a szexbe."
Majd máskor ne menj bele olyanba, amit nem akarsz.
2022. márc. 9. 10:17
29/29 A kérdező kommentje:
De a szexet én is akartam vele. Csak azért nem egyből és azért hallgattam, mert nem tetszett, hogy csak úgy nem akart találkozni. Persze én együtt akartam lenni vele, de nem esett jól hogy szexen kívül nem akar velem összefutni. Ezért nem akartam sokáig. De összességében, majd valamikor akartam természetesen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!