Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakinek fontos valaki, akkor elfogadja az esetleges hibáit?
Ha egy pasinak nagyon tetszik egy csaj, az arca, és minden, akkor ha meglátja ruha nélkül, nem ábrándul ki belőle csak azért, ha nem tökéletes minden rajta? Esetleg van egy-két, néhány szépséghibája?
Ha mégis megtörténik hogy nem keresi többet a lányt, akkor nem is érdekelte igazán, csak a szex miatt közeledett felé?
Ha egy srácnak fontos egy lány és nagyon oda van érte, akkor ha nem tökéletes a teste, attól még nem fordul el tőle?
egyébként elég nyomi sráccal ismerkedtél, miért tartod a kapcsolatot továbbra is?
naiv kislány vagy...
Ezt teljesen megértem, kérdező, de az a konkrét pasi egészen biztosan nem volt szerelmes. Meg akart fektetni, megtörtént, aztán egyből le is épített. Ez nem rólad állít ki bizonyítványt, sajnos vagy szerencsére, szóval ne vedd magadra. Az átlagember messze nem tökéletes testű, és szerintem nincs is olyan, aki az lenne valójában (most az ilyen hollywoodi sztárokat hagyjuk is, őket is a címlapfotókon meg a filmekben/sorozatokban carrá retusálják, élőben ők sem tökéletesek, mert ilyen nincs).
Aki szeret, azt pont nem érdekli, hogy kicsit fura alakú a melled vagy hogy nem tökéletesen sima a hasad vagy ott van egy kis narancsbőr a fenekeden. Ezek mind mellékesek. És sok pasit nem is érdekel valójában. Biztos van olyan, akit igen, nem azt mondom, hogy egyáltalán nincs, de én már voltam együtt pár sráccal, és konkrétan ha megkérdezem közvetlenül aktus után, talán ha 5-ből 1 (arány, nem valódi számok) tudta volna megmondani, hogy teljesen csupasz vagy fazonra vágott-e odalent a szőröm, annyira figyelik ezeket a nüanszokat :D
megértelek, tudom hogy jó érzés megszeretni valakit, de sajnos ő téged csak barátként/haverként tekint rád.
Ha szóba jött a szex, és benne lettél, ő simán kihasználta a lehetőséget, kedvesebb lesz mint valaha...
Aztán ennyi, happy end.
A fűzögetés nem kapcsolat, csak a bugyidat akarta levenni.
Érdekelte, hogy te mit csinálsz, mit gondolsz? Jártatok el közösen programokra kettesben? Meghívott valaha bármire? Sőt, az, hogy örömöt okozzon szex közben azzal foglalkozott?
Gondolom nem, nem, nem. Párszor írogattatok, te meg nem gondolkoztál, legközelebb legyen több eszed!
18-19 Ezt úgy lehet kiszűrni, hogy nem dőlsz be az ilyen nyilvánvaló hantának!
Egyetlen dolgot tervezgetett veled, hogy hogy tudna lefektetni. Máskor legyen figyelmeztető jel, ha valaki csak arról beszél, hogy mikor kerültök ágyba, az meg hatalmas hátraarc, ha arra hivatkozik, hogy másokkal is simán le tudna feküdni.
Akit valóban érdekelsz, az szex emlegetése nélkül ír, keres, találkozik veled, érdeklődik rólad, és nem csak ígérget, meg feltételeket szab, hogy majd ekkor, meg attól függ, hogy... Legközelebb ha egy fiú még találkozás előtt felveti a szexet, akkor soha többet ne állj vele szóba! Először a lelkedet akarja megismerni, találkozgassatok, azt is érdemes tisztázni, hogy párkapcsolatban gondolkodik -e, és ha igen, akkor ennek megfelelően viselkedik, mielőtt a szex gondolata is felmerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!