Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos, hogy a szülők is elfogadják gyermekük párkapcsolatát?
Fontos. Szeretnél feszengő, fagyott levegőjű, esetleg botrányos családi ünnepeket? Gyerekednek kívánod azt, hogy a nagymama/nagypapa utálja az anyját/apját? Ne legyenek valódi, pozitív nagycsaládi emlékei? Hidd el, a gyerek megérzi nagyon jól a feszültséget.
Tapaszralatom szerint a legtöbb szülő csak akkor nem fogadja el a gyereke párját, ha valami nagyon gáz vele.
Szerintem azért számít.
Nyilván ez az adott embernek az elsődleges döntése, de szerintem azert az az ideális ha a barát/barátnő és a szülők (és testvér ha van) jól kijönnek.
Szerintem is érdemes lehet hallgatni a szülőkre. Sokkal tapasztaltabbak és sokszor tisztábban tudnak látni.
De azt sem szabad hagyni hogy ők diktáljanak.
Szerintem az egyensúly a lényeg, de nagyon meg tudja keseríteni az életet ha folyton 2 tűz között van az ember.
De ez csak az ÉN véleményem.
7. Szép családban nőhettél fel. Nyugi, a zsák a foltját megtalálja, én csak azt sajnálom, hogy lassan már mindenhol a hozzád hasonlókba botlok. Idegbeteg türelmetlen emberek, egoisták, kapcsolatra, társadalmi együttélésre alkalmatlanok. Nem a te hibád hogy nem kaptál nevelés, nem érezted az otthon melegét, nem láttál jó apa és anya modellt. A baj inkább az, hogy te is ezt adod tovább.
Mondjuk ha a lányomat megkörnyékezi egy hasonló felfogású organizmus, előtte elbeszélgetek vele "barátilag". Aztán én is leszarom a fiúcskát... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!