Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fontos, hogy a szülők is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fontos, hogy a szülők is elfogadják gyermekük párkapcsolatát?

Figyelt kérdés
Nem azért teszem fel ezt a kérdést, mert nekem ilyen problémám lenne, csak kívülállóként kérdezem. Külső szemmel én úgy gondolom, hogy nem olyan fontos. Ha valaki szereti a másikat, teljesen mindegy, hogy a szülők mit gondolnak. És most nem a tinik kapcsolataira gondolok, hanem amikor felnőttekére.

2021. szept. 18. 23:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Elsősorban nyilván ez az én döntésem, de én jóban vagyok a szüleimmel és adok a véleményükre. Szóval ha mindketten azt mondanák, hogy "a Béla elég gázos" akkor lehet elgondolkodnék. Nem mondom, hogy instant szakítanék, de ők azért objektívebben látják a dolgot mint én adott esetben a rózsaszín ködben.
2021. szept. 18. 23:05
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem fontos. Nyilván nem ez határozza meg, tehát ha akkora nagy szerelem lenne simán szembemennék a szüleimmel is. Viszont, azért meghallgatnám hogy mégis mi a bánat bajuk van vele, és próbálnám mérlegelni mennyi igazság van benne.
2021. szept. 18. 23:06
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Én azt gondoltam korábban, hogy nem számít a véleményük. De így 45 évesen azt kell mondjam, megtapasztaltam, hogy igazuk volt eddig mindegyik kapcsolatomnál. Olyanokhoz ragaszkodtam, akikhez nem kellett volna, hiába éreztem az ellenérzésüket. És nemrég majdnem szakítottam, de hallgattam rájuk, és mostanra ennek nagyon örülök.
2021. szept. 18. 23:12
 4/13 anonim ***** válasza:
83%

Fontos. Szeretnél feszengő, fagyott levegőjű, esetleg botrányos családi ünnepeket? Gyerekednek kívánod azt, hogy a nagymama/nagypapa utálja az anyját/apját? Ne legyenek valódi, pozitív nagycsaládi emlékei? Hidd el, a gyerek megérzi nagyon jól a feszültséget.

Tapaszralatom szerint a legtöbb szülő csak akkor nem fogadja el a gyereke párját, ha valami nagyon gáz vele.

2021. szept. 18. 23:56
 5/13 anonim ***** válasza:
11%
Tinikorban igen. Ha független vagy, megteheted azt, amit mi, hogy aki nem látja szívesen a párunk, ahhoz nem megyünk többé
2021. szept. 19. 01:38
 6/13 anonim ***** válasza:
87%
Fontos! Utólag igazuk volt, most már hogy nekem is van gyerekem, féltem őt.
2021. szept. 19. 07:08
 7/13 anonim ***** válasza:
9%
Nem! Leszarom! Én életem
2021. szept. 19. 07:40
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azért számít.

Nyilván ez az adott embernek az elsődleges döntése, de szerintem azert az az ideális ha a barát/barátnő és a szülők (és testvér ha van) jól kijönnek.

Szerintem is érdemes lehet hallgatni a szülőkre. Sokkal tapasztaltabbak és sokszor tisztábban tudnak látni.

De azt sem szabad hagyni hogy ők diktáljanak.

Szerintem az egyensúly a lényeg, de nagyon meg tudja keseríteni az életet ha folyton 2 tűz között van az ember.

De ez csak az ÉN véleményem.

2021. szept. 19. 08:10
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

7. Szép családban nőhettél fel. Nyugi, a zsák a foltját megtalálja, én csak azt sajnálom, hogy lassan már mindenhol a hozzád hasonlókba botlok. Idegbeteg türelmetlen emberek, egoisták, kapcsolatra, társadalmi együttélésre alkalmatlanok. Nem a te hibád hogy nem kaptál nevelés, nem érezted az otthon melegét, nem láttál jó apa és anya modellt. A baj inkább az, hogy te is ezt adod tovább.

Mondjuk ha a lányomat megkörnyékezi egy hasonló felfogású organizmus, előtte elbeszélgetek vele "barátilag". Aztán én is leszarom a fiúcskát... :)

2021. szept. 19. 09:50
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem számít. Persze nyilván én döntésem, én élek vele, de akkor is nehezített lesz a terep a szülők szimpátiája nélkül.
2021. szept. 19. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!