Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valakinek fontos valaki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakinek fontos valaki, akkor elfogadja az esetleges hibáit?

Figyelt kérdés

Ha egy pasinak nagyon tetszik egy csaj, az arca, és minden, akkor ha meglátja ruha nélkül, nem ábrándul ki belőle csak azért, ha nem tökéletes minden rajta? Esetleg van egy-két, néhány szépséghibája?

Ha mégis megtörténik hogy nem keresi többet a lányt, akkor nem is érdekelte igazán, csak a szex miatt közeledett felé?

Ha egy srácnak fontos egy lány és nagyon oda van érte, akkor ha nem tökéletes a teste, attól még nem fordul el tőle?

2022. márc. 8. 18:35
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Amennyiben tényleg szerelmes beléd akkor biztos, hogy nem fogja érdekelni semmiféle szépséghiba mert az összkép és az érzések széppé varázsolnak.
2022. márc. 8. 18:41
 2/29 anonim ***** válasza:
100%

Van egy kancsal ismerősöm.

A barátnője azért dobta ki mert a legjobb barátnői lebeszélték róla!

Ismerem a csajt is és durva belegondolni mennyire enged a társadalmi nyomásnak. :)

2022. márc. 8. 18:53
 3/29 A kérdező kommentje:

Hát igen, az elég szomorú. Persze én most nem a nagyon durva dolgokra gondoltam, csak nyilván egy átlagos ember azért nem tökéletes mindenhol. Csak van olyan lány, én is, akinek például az arca kifejezetten szép, és ruhában is normális, vékony testalkata van, de azért nyilván nem tökéletes a teste.

És mi van akkor ha egy pasi abból indul ki, hogy szép az arca és csinos ruhában, aztán amikor lefekszenek mégsem tetszik neki?

Bár ha számít neki a lány és érez iránta valamit akkor azért elfogadja.

2022. márc. 8. 18:58
 4/29 A kérdező kommentje:
Ja, az utolsó mondat kérdés volt.
2022. márc. 8. 18:59
 5/29 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésedre egyértelmű a válasz:

Ha fontos neked/neki a másik fél akkor elfogadod, szereted úgy ahogy van!

2022. márc. 8. 19:02
 6/29 anonim ***** válasza:
100%

ne aggódj, testi hibája mindenkinek lehet.

ilyen lehet pl naracsbőr, pár heg, háj.

de akkor is vonzó, ha valaki meglátja meztelenül, úgy hogy ne aggódj :)

2022. márc. 8. 19:09
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
ha valaki bejön, akkor mindegy hogy ki mit gondol/mond róla, úgyis én döntöm el. ha őt választottam, akkor el is fogadom őt, mint ahogy ő engem...
2022. márc. 8. 19:13
 8/29 anonim ***** válasza:
81%

1 percig sem gondolkoztál a kérdés kiírása előtt? Ez egy 12 éves kérdése!

Te csupa tökéletes, szép arcú embert látsz párkapcsolatban? Nyilván nem, és pont így a testük sem az, felnőtt emberek ezzel tisztában vannak.

Ha nem fekszel le akárkivel, aki szembe jön, hanem szerelmesek vagytok egymásba, akkor nem fog lelépni az első szex után sem, ha meglát meztelenül, és látja a hibáid. Amennyiben összejössz egy olyannal, aki mindenhova beteszi, ahol nyitva a kapu, a tökéletes tested sem fogja marasztalni.

2022. márc. 8. 19:16
 9/29 A kérdező kommentje:

Csak azért kérdeztem, mert sajnos volt egy ilyen esetem. Sokáig fűzögetett egy srác, és nagyon tetszettem neki és úgy tűnt érez is irántam valamit, de a szex után nem akart már és még a kapcsolatot sem nagyon tartotta velem. És emiatt gondoltam a külsőmmel volt a baja, mert utána mindenfélét kitalált, hogy én még túl tapasztalatlan vagyok, mit kezdjek el mozogni, pedig nem vagyok elhízva. Először azt mondta majd belejövök és tervezgette mi lesz a következő alkalommal, de utána elkezdett kritizálni olyan dolgokkal amiket írtam.

Aztán egy olyan lánynak akinek amúgy sem volt sok önbizalma, annak még jobban elmegy.

2022. márc. 8. 19:25
 10/29 anonim ***** válasza:
100%

"de a szex után nem akart már és még a kapcsolatot sem nagyon tartotta velem."

Ennyi. Csak szexre kellettél, kihasználta téged.

2022. márc. 8. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!