Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lemondjam ezt a találkozást?
Figyelt kérdés
Sohasem volt ilyen velem és barátnőm sem volt sajnos. Megtetszett egy kb. 35 év körüli nő amikor eladtam neki a termékemet személyesen. Sosem volt eddig ilyen velem hogy igy azonnal vagy akármi megtetszik valami. Aztán félősen de bejelöltem ismerősnek őt. Aztán megbeszéltem vele hogy szivesen találkoznék vele vagyis hogy elhivnám őt egy kávéra vagy ilyesmi. Ő meg igent mondott rá. Mivel még sosem volt se kamaszkoromban se huszonévesen barátnőm se randim se semmi ezért én nagyon félek. Meg nincs is önbizalmam. Szerintetek lemondjam ezt a találkozást? Mert tényleg tetszik nekem meg minden de semmi önbizalmam nincs sajnos.
29/f
2022. márc. 7. 09:54
31/34 anonim válasza:
Gratulálok, így tovább! :D
29/F
32/34 anonim válasza:
Zsiiiiir. Mit tanultál belőle?
33/34 A kérdező kommentje:
32: Azt hogy merni kell megtapasztalni mindent ha arra van lehetőség mert rövid az élet.
2022. márc. 16. 18:51
34/34 anonim válasza:
Büszke vagyok rád. Igy tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!