Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lemondjam ezt a találkozást?
Sohasem volt ilyen velem és barátnőm sem volt sajnos. Megtetszett egy kb. 35 év körüli nő amikor eladtam neki a termékemet személyesen. Sosem volt eddig ilyen velem hogy igy azonnal vagy akármi megtetszik valami. Aztán félősen de bejelöltem ismerősnek őt. Aztán megbeszéltem vele hogy szivesen találkoznék vele vagyis hogy elhivnám őt egy kávéra vagy ilyesmi. Ő meg igent mondott rá. Mivel még sosem volt se kamaszkoromban se huszonévesen barátnőm se randim se semmi ezért én nagyon félek. Meg nincs is önbizalmam. Szerintetek lemondjam ezt a találkozást? Mert tényleg tetszik nekem meg minden de semmi önbizalmam nincs sajnos.
29/f
Miért mondanád le?
Mitől félsz? Hogy hazafelé menet egy sötét sikátorban megerőszakol? :-)
Ha ennyire nincs önbizalmad, akkor valami nagyon el van rontva a lelkedben. Akárhogyan alakul ez a kapcsolat, érdemes lenne egy pszichológusra időt és pénzt szánnod.
lemondhatod és akkor ugyanott fogsz holnap tartani, mint tegnap, azaz sehol
elmehetsz és elbaltázhatod, amiből tanulhatsz
elmehetsz és kezelheted lazán az egészet, mintha egy haveroddal találkoznál és így lehet folytatása a dolognak
tehát menjél el, de ne izgulj rá, ne várj semmit a találkozótól, csak próbáld jól érezni magad, elvégre azért mész
😂😂😂😂😂
Talizunk?
Aha
Uh ilyenkor mit kell csinálni? Inkább lemondom 😂😂🤤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!