Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lemondja a találkozásokat, mert beteg, de iskolába tud menni, ez természetes?
Nem tudom, hogy túlreagálom-e, de a következő a helyzet:
a barátommal ma, illetve holnap találkoztunk volna, a szombat még kérdőjeles volt, a vasárnap pedig nekem nem jó.
Tegnap már rosszul volt, ezért ma nem is ment iskolába(láz, köhögésw, torokfájás, orrfolyás). Skypoltunk ma, és kérdeztem, hogy van. Mondta, hogy sokkal jobban, már nincs láza, csak a torka fáj és folyik az orra(tényleg nem tűnt annyira rossz állapotban levőnek), és közölte, hogy holnap megy iskolába, de sajnos nem tudunk találkozni(mivel beteg), legközelebb csak a jövő héten.
Oké, megértem, hogy beteg, felajánlottam, hogy akkor átmegyek hozzá, beteglátogatóba, de nem, ne menjek, mert náluk még az Anyukája meg az apukája is beteg, ezért ne.
nem hisztizni akarok, de mondjuk szombat se engedi, hogy pár órára átmenjek...meg azért nem akarja, hogy átmenjek, mert hogy ne kapjam el, de iskolába megy?
AMikor én beteg vagyok még akkoris szívesen találkozom vele. Őszintén, túlreagálom?
lehet igen
biztos nem szeret betegen mutatkozni előtted
fogadd el ilyennek és agyalj ezen a marhaságon
Köszönöm az őszinte válaszokat!
Hála az égnek nem említettem neki, hogy zavar, ezek után nem is fogom, ahnem tisztázom magamban.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!