Ha megfáznak a pasik, akkor természetes, hogy jócskán büdösebb a farkuk?
Vagy csak akkor jön ki a legjobban, hogy valami baj van vele?
Barátom azt mondja, figyel magára, mégis még a nadrágján keresztül is érzem, hogy valami nem stimm vele középtájt. Lehet csak nem tisztálkodik rendesen, vagy inkább beteg?
Még nem szexeltem vele. Szóval az nem jöhet most szóba.
Csak nem tudom, hogy azért büdös, mert elhanyagolja magát, vagy azért, mert beteg és akkor hiába tisztálkodik rendesen. Ugye nem látom, nem tudom, hogy neki mi a rendes mosakodás.
Ez tisztálkodási probléma. Én is voltam beteg sokszor és nem voltam büdösebb... LOL
És a tüdőgyulladás mit büdösít? Lábat, hónaljat? Ne már...
nem tudom, ő mondta, hogy a megfázásaikor mindene egy kicsit rosszabb, mint pl. annak is erősebb a szaga.
Egyébként laktam nála, mindennap tusol és tiszt alsó gatyát vesz fel.
Csak hát nem tudom. Még nem voltam más pasival, ezért nincs viszonyítási alapom. Mégis sztem erősebb a keleténél a szaga, Azért írtam ide kérdést.
ha régóta ismered és eddig nem volt büdös, de most hirtelen igen, akkor az betegség
ha csak ritkán van ezzel probléma, akkor lehet, hogy szimplán nem mosta meg recska után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!