Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lemondja a következő találkozást a vírus miatt?!
Tegnap randiztam egy sráccal. Valahogy szóbajött a koronavírus és mondta, hogy hétvégén jött vissza Ausztriából, ahol másfél hétig síelni volt. Persze jött azzal, hogy nem a "fertőzött" területen járt. Őszintén szólva zavart, hogy nem szólt előbb és, hogy ilyen lazán veszi a dolgokat. Meg is akart volna csókolni, de nem engedtem. Szó volt a következő találkozásról. Aztán ma kora reggel kaptam egy üzenetet, hogy ne haragudjak, de a vírus miatt inkább mostanában ne találkozzunk, mert ő nem akar bajt senkinek...
Évek óta ismerjük egymást, tudom róla, hogy tetszem neki, ezért se értem, hogy most mi van.
Szerintetek csak kifogás volt a részéről? 22L
Természetesen én maradok itthon ezek után!
Azóta is beszélünk, bár az írásából úgy érzem, hogy távolságtartó lett. A randi amúgy jó volt, kézen fogva sétáltunk, ölelkeztünk (ezeket ő kezdeményezte). Még meg is jegyezte, hogy ez nagyon jól esik neki. Úgy láttam rajta, hogy komolyan mondja. A csókot is megértette és nem próbálkozott utána.
Csak furcsa ez a hirtelen változása, mert jó pár napja itthon van és ment ide-oda minden gond nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!