Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként nyomulás, ha a randipartneremnek 1-2 órával a randi után írok egy smst, hogy köszönöm a találkozást, nagyon jól éreztem magam?
Nem, ne írj!!!Ha ez az első randi főleg.
Hagyd meg Neki ezt a "feladatot".
Az,hogy jól érezted magad Vele szerintem Ő is tudja, ahogy Te is érzed azt,hogy ez viszont így van-e.
Nem vagyok konzervatív, de azért vannak olyan lépések ahol várjuk meg inkább,hogy a pasi lépjen. És ez szerintem ilyen.
Szerintem se írj.
Elköszönéskor mondhattad volna inkább, hogy jól érezted mag.
Szerintem nem gáz
Semmi nyomulás nincs benne, a pasi örülni fog neki.
Úgy vagyok ezzel, hogy nem érdemes játszmazni, ez nem az ovi. Ha szeretnél írni neki, akkor írj.
Nem létezik, hogy nőként vagy férfiként. Mindkettő egy elme. Ahogyan érzed. Te annyira nagyon jól érezted magad, r 2 órára mikor rá gondoltál, közölni akartad vele. Tedd hát meg.
Létezz szívből.
Ha neked úgy tűnt, hogy ő is jól érezte magát, lesz folytatása a dolognak akkor ennyi még szerintem bőven belefér :)
De miért nem akarod még várni, hogy ezt ő tegye meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!