Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nőként nyomulás, ha a randipar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként nyomulás, ha a randipartneremnek 1-2 órával a randi után írok egy smst, hogy köszönöm a találkozást, nagyon jól éreztem magam?

Figyelt kérdés
2017. dec. 12. 09:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
33%

Nem, ne írj!!!Ha ez az első randi főleg.

Hagyd meg Neki ezt a "feladatot".

Az,hogy jól érezted magad Vele szerintem Ő is tudja, ahogy Te is érzed azt,hogy ez viszont így van-e.

Nem vagyok konzervatív, de azért vannak olyan lépések ahol várjuk meg inkább,hogy a pasi lépjen. És ez szerintem ilyen.

2017. dec. 12. 09:21
 2/17 A kérdező kommentje:
Máskor meg az a problémája a férfiaknak, hogy a nő semmit sem tesz, csak a tornyában várja, hogy meghódítsák
2017. dec. 12. 09:24
 3/17 anonim ***** válasza:
40%

Szerintem se írj.

Elköszönéskor mondhattad volna inkább, hogy jól érezted mag.

2017. dec. 12. 09:25
 4/17 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem nem gáz

Semmi nyomulás nincs benne, a pasi örülni fog neki.

Úgy vagyok ezzel, hogy nem érdemes játszmazni, ez nem az ovi. Ha szeretnél írni neki, akkor írj.

2017. dec. 12. 09:29
 5/17 A kérdező kommentje:
A két első hozzászóló egyébként nő vagy férfi?
2017. dec. 12. 09:31
 6/17 anonim ***** válasza:
96%
Teljesen OK
2017. dec. 12. 09:38
 7/17 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem hülyeség a taktikázás. Viselkedj érett, felnőtt emberként, ha valamit ki akarsz fejezni, fejezd ki nyugodtan. És neki is előlegezd meg ugyanezt, hogy van annyira érett, hogy képes lesz az elsődleges jelentésre koncentrálni (hogy jól érezted magad), és nem rögtön mögöttes jelentéseket keresni.
2017. dec. 12. 09:43
 8/17 anonim ***** válasza:
91%
Ha úgy érzed, hogy neki is jó volt, illetve a randi végén ott volt a 2. randi lehetősége, akkor írj :)
2017. dec. 12. 09:48
 9/17 anonim ***** válasza:
50%

Nem létezik, hogy nőként vagy férfiként. Mindkettő egy elme. Ahogyan érzed. Te annyira nagyon jól érezted magad, r 2 órára mikor rá gondoltál, közölni akartad vele. Tedd hát meg.

Létezz szívből.

2017. dec. 12. 09:56
 10/17 anonim ***** válasza:
71%

Ha neked úgy tűnt, hogy ő is jól érezte magát, lesz folytatása a dolognak akkor ennyi még szerintem bőven belefér :)

De miért nem akarod még várni, hogy ezt ő tegye meg?

2017. dec. 12. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!