Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként nyomulás, ha a randipartneremnek 1-2 órával a randi után írok egy smst, hogy köszönöm a találkozást, nagyon jól éreztem magam?
Én örülnék egy ilyen sms-nek, 29f.
Semmi rossz érzés nem lenne benne. Inkább jófejnek tartom az ilyen lányt.
Nem gáz, én konkrétan örülnék ha kapnék visszajelzést. Ez még nem nyomulás. Úgy cselekedj ahogyan legbelül érzed, mindenféle taktika nélkül. Ha így működik akkor fog később is hosszútávon, ha taktikázni kell akkor nem fog működni....
F35
Szerintem nyugodtan írj, nem látok benne semmi rosszat.
Én már jó ideje nem randiztam, mert évek óta párom van.
De korábban mindig vagy én vagy a másik fél írt valamit randi után. Szerintem hülyeség az olyan szabály, hogy x óráig/napig ne keresd randi után.
Ha szimptaikus volt, jól érezted magad vele, akkor mondd meg neki nyugodtan.
Nekem volt olyan első randim, amin nem érteztem annyira jól magam, nem akartam folytatást , nem kerestem utána.
Ő sem írt rám napokig, hanem majd egyszer csak, hogy megint találkozni akar.
Nekem ez nem volt túl szimpi, nyugodtan lehet írni már aznap, ha jól érezted magad és szeretnél folytatást.
Felesleges várni ilyenkor, azt hiszi még a másik, hogy nem érezted jól magad, vagy nem akarsz semmit már..
Nehéz eldönteni első randi után, hogy most akkor mi van, bejöttél neki vagy sem..
Ne irj. Inkabb masztizz egyet ha mar ennyire oda vagy.
Majd o irni fog ha meg akar dugni.
Foleg olyat ne irj h jol erezted magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!