Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról,ha valaki házas emberrel kezd ki?
Figyelt kérdés
2022. márc. 6. 21:12
31/65 anonim 

válasza:

"Imadom a habzo szaju osasszonyokat, mikor ilyen szituban minden ripancnak elhordjak a csabito felet. "
És töröltetik a válaszat, amelyben leírják, hogy nem a csábító a r*banc, hanem a kedves férjük a hímluvnya.
32/65 anonim 

válasza:

Az a véleményem, hogy az a házasember aki félrekacsingat, akárkivel félrekefélne. És sokszor a nő nem is tudja hogy házas a csávó akivel kezdett.
33/65 anonim 

válasza:

Azt gondolom, hogy ne csodálkozzon, ha megtépi valaki.
34/65 anonim 

válasza:

Azoknak üzenem, akik a gonosz ‘csábító’ felet utálják, a házas felet pedig csak szegény áldozatnak tartják: nálam elég sok kapcsolatban élõ/házas/családos bepróbálkozott már, és bár én reflexbõl offolok mindenkit, azért érdekes levonni ebbõl a tanulságot. Én nem akarok elszomorítani senkit, aki abban a hitben él, hogy a csalfa férje/felesége valójában csak egy ártatlan angyalka, de az a helyzet, hogy ezeket nem kell ‘csábítgatni’ - jönnek, mint a molylepkék.
35/65 anonim 

válasza:

Jaja, van az a típus aki vagy letagadja hogy nős, vagy előadja hogy mennyire szar a házassága, elhanyagolja a szemét némber felesége, csak szánja már meg a kiszemelt egy potya kuffantásra.
36/65 anonim 

válasza:

36 ahogy nőben is
Felesleges ítélkezni, mindenki azt tesz az életével amit akar srácok, lányok
37/65 anonim 

válasza:

Persze, hisz ki nem tojja le mekkora károkat okoznak másoknak ugye?
38/65 anonim 

válasza:

Igen, nőkben is vannak ilyenek, de nem a férjek szokták mentegetni szegény ártatlan, áldozat feleségüket, hanem ezek az ősasszonyok védik férjeik gyermeki lelkét a gaz, csábító világtól.
39/65 anonim 

válasza:

Semmit. Velem kikezdhetne bárki, nem csalok.
40/65 anonim 

válasza:

Én szép, csinos 27 éves csaj vagyok és nálam már több tucat házas pasi bepróbálkozott 17 éves korom óta. Általában nagyon jómódúak és volt gyerekük is, előadták, hogy otthon már minden nagyon rossz, őket mindig csak bántják. De számomra ez nagyon gáz, soha nem aláznám meg annyira magam, hogy valaki csak szeretői státuszra tartson. Persze, majd lefekszem vele heti 1x, aztán meg tölthetem egyedül az ünnepeket, míg ő a családdal van. Na nem, ennél nagyobb tartásom van. Meg is érdemli, aki belemegy ilyenbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!