Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról,ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról,ha valaki házas emberrel kezd ki?

Figyelt kérdés
2022. márc. 6. 21:12
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
73%
Nem vagyok rá büszke, de 2 alkalommal voltam én is a "csábító" fél. Megmondom őszintén mindkét hölgy esetében úgy volt, hogy ők jöttek oda hozzám, és hamar a lényegre is tértek. Mivel nem volt senkim, a történet meg egyszerű volt mint a pofon, így rábólintottam. De mindkét esetében csak dugásról volt szó, semmi másról. Lett volna több lehetőség is, de akkor kapcsolatban voltam. Valamint voltam a történet másik oldalán is. Fájt, de a harmadik felet 1 percig sem okoltam. Ha őszintén belegondolok egyedül magamat hibáztattam. Ez van, továbbléptem.
2022. márc. 6. 22:01
 22/65 anonim válasza:
51%
Jezusom. Micsoda tökéletes emberek vannak itt… akit vinni lehet azért kar.. és ennyi. Most hány ember elvalik stb aztán kész. Nyugodjatokle :) az a hibás akit vinni lehet se a ku..a se a másik harmadik. Csak aki kapcs.van és elhagy másért és pont
2022. márc. 6. 22:02
 23/65 anonim ***** válasza:
86%

30-as: nem CSAK ö a hibás, elvégre ö nincs kapcsolatban.

A leginkább hibás, szemét alak az, aki házasként kezd más valakivel!

2022. márc. 6. 22:06
 24/65 anonim válasza:
5%

Ha mindkél félnek hiányzik valami, amit a másiktól megkap, elnézhető.

F

2022. márc. 6. 22:07
 25/65 anonim ***** válasza:
77%

Nem, nem nézhető el.

2022. márc. 6. 22:08
 26/65 anonim ***** válasza:
91%

2 emberen múlik lesz-e valami.

Ha valaki nem akarja megcsalni a párját akkor nem fogja.

Ha megcsalja az az ő döntése - nem a "gaz csábító" felelőssége.

2022. márc. 6. 22:11
 27/65 anonim ***** válasza:
5%

Nem így van.

2022. márc. 6. 22:15
 28/65 anonim ***** válasza:
69%
Imadom a habzo szaju osasszonyokat, mikor ilyen szituban minden ripancnak elhordjak a csabito felet. Talan a ferjet ugy kellett kikotozni? A megcsalas mar csak egy kovetkezmenye valaminek
2022. márc. 6. 22:22
 29/65 anonim ***** válasza:
8%

Én évek óta csak ilyen nőkre vadászok, így nem kell félni hogy rajtam marad.

Persze nem elcsábítva valakit, ez látszik azonnal, ha nyitott egy nő. Így a legjobb részét kapod, a szenvedélyt, a legjobb pillanatait, a negatív unalmas oldalára meg ott a párja.

2022. márc. 6. 22:27
 30/65 anonim ***** válasza:
92%
Azt gondolom, ha egy nő kikezd egy nős ffival, az a nő elítélendő, de a ffi is, mert nem kötelező belemenni a viszonyba. Akkor sem, ha esetleg azért teszi, mert már nem jó a kapcsolata a nejével. Ugyanígy a nőnek, aki kikezd a ffival, előbb meg kellene várnia, hogy elváljon - persze ez nem szokott így lenni, mert ahhoz ezek a ffiak túl gyávák.
2022. márc. 6. 22:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!