Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról,ha valaki házas emberrel kezd ki?
Figyelt kérdés
2022. márc. 6. 21:12
11/65 anonim 

válasza:

Semmi, ha független nem tartozik számadással senkinek. Annak kell mérlegelni, aki kapcsolatban van. Végtelen naívitás a gaz csábítóra fogni, csak azt lehet vinni, aki akarja.
12/65 anonim 

válasza:

Az biztos! Szerintem nem véletlen lesz valaki nyomorék vagy bármi ilyesféle, hisz megvan az oka, szét b*szott egy családot.
13/65 anonim 

válasza:

Ribi(zli) vagy sem, erről az a véleményem - és ezzel nem nagyon lehet vitatkozni - hogyha valakinek NEM szorítanak fegyvert a halántékához azzal, hogy márpedig te most kikezdesz X.Y.-nal, és ő kikezd az illetővel, akkor sem a kikezdő személy, sem az áldozata az bizony nem az erkölcs példaképe... és talán nagyon finoman fogalmaztam.
14/65 anonim 

válasza:

Az, hogy nem tudja, mibe mászik bele. Egy ilyen kapcsolat minden, csak nem boldog, hazudozás, bujkálás, magány. Nem éri meg.
N
15/65 anonim 

válasza:

Ez így van hiába pontoztok le előbb utóbb mindenkit utol ér a karma 13mas voltam
16/65 anonim 

válasza:

#18: Mucika, nemet kell mondani a házas félnek. Ő maga teszi tönkre az életét, nem a csábító fél.
17/65 anonim válasza:
A házasság állapotától függ. A válófélben vannak, akkor nem akkora probléma, ha viszont teljesen ép a viszonyuk, akkor hatalmas aljasság szerintem.
19/65 anonim 

válasza:

Azt hogy millio szitu van, amit nem ismerünk.
20/65 anonim 

válasza:

Akár nő akár férfi az illető, mindkét esetben egy szánalmas, aljas dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!