Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg rendszeresen zaklatják a nőket a férfiak?
Engem csúf, nőietlen nőként alig pár atrocitas ért életemben, és akkor is csak "sima" agressziónak voltam kitéve, szexuális zaklatástól, erőszaktól sosem kellett tartanom.
Sokaktól hallom, hogy félnek egyedül az utcán sötétben, kétszer meggondolják, milyen ruhát vesznek fel, mert félő, hogy zaklatás áldozatává válnak akár egy rövidebb szoknya miatt, tömegközlekedésen dörgölőző creepeket kell kerülgetniük, utcán utánuk kiabálnak, online kéretlen dickpicek tömkelegét kapják ésatöbbi. Tényleg ennyire durva a helyzet, vagy azért kicsit fel van nagyítva a probléma a #metoo óta?
#32 csak a nők hibásak, ha nem tudják megvédeni magukat. Ha egy pasi nem tudja megvédeni magát a gonosz nőktől, akkor ő csak egy szerencsétlen áldozat.
Tudod, ha a gyakoris incelek összedobják az IQ-t, együttvéve sem érik el egy csimpánz szintjét :D
#33 ne haragudj, de ezt te sem gondolhatod komolyan...életemben nem hallottam még senkitől, hogy bárhol úgy van beállítva egy szexuális zaklatásnak kitett férfi, mint szerencsétlen áldozat. Míg női oldalról hadd ne kelljen bemutatnom a helyzetet.
Az utolsó mondatod sajnos részedről sem vall magas IQ-ra...tudod, egy bizonyos szint felett nem süllyedünk egy bizonyos szint alá ;)
" akkor egy nő részéről ugyanez miért is nem zaklatás? "
Nő részéről is ugyanúgy zaklatás. A különbség csak az, hogy sok pasi kifejezetten örül neki. AKi nem, aki foglalt, meleg, nem tetszik neki a nő.... ugyanúgy zaklatásnak veheti.
Melleslge szerinted mi az aránya a női zaklatóknak a férfiakéhoz képest? SUzökőévben egy előfordul talán.
@amyjo: dugulj már el. Aki zaklat másokat, bárkit, az feleljen érte. Büntetés, súlyosabb esetben menjen börtönbe, aztán ott majd őt fogják zaklatni,.
Senkinek nincs joga másokat zaklatni, csak itt a gyk-án lúzer, ostoba incelek és egyéb véglények hiszik. Azok a jó fiúk, akik csakis azért nem kellenek a nőknek, mert túl jók.
Ugyan, a nők mindig áldozatnak vannak beállítva, a csúnya, gonosz ferifiakkal szemben. Nem tagadva azonban, hogy vannak aljas pasik, nem kellene elmenni szó nélkül amellett sem, amit a nők művelnek. Az előbbi nosztalgiázás előhozott belőlem pár emléket:
- Az lány aki öngyilkos akart lenni, majd bevallotta, hogy a végén már rájátszott az egészre, mert fájdalmat akart nekem okozni. Később ő lett a barátnőm, megcsalt engem.
- az a lány, aki bennem keltett reményeket, közben haveromat - ahogyan ő fogalmazott - szórakoztatta esténként webcamon (hogy mivel, azt a fantáziátokra bízom.
- a 22 éves volt barátnőm, aki 16-17 évesen a haverja apjának a szeretője lett. Itt megemlítem azt a csajt is, ki a vőlegénye apjával szűrte össze a levet (18 éves csaj).
- a régi évfolyantársnőm, aki egy bulin több sráccal is lefeküdt.
De ugye milyen erkölcsösek a nők, főleg szegény tinilányok?
Egy frászt. Démonizáljátok itt a férfi nemet, holott nem csak rajtuk állnak a dolgok.
25 voltam.
35.
A kérdés itt is a lappangó, felszínre nem került esetek száma, ami elég magas is lehet, tekintve, hogy ilyen esetekben nincs is értelme jelenteni, mert a bunkó rendőr pont úgy fog reagálni, mint te is. "Há' bisztos élveszte titokban!" "Há' örüjjön neki!" meg ilyenek.
Ez mondjuk egy olyan probléma ami maradni is fog, mert... csak.
Pont ez a dolog gyökere, amit itt remekül bemutattok.
Miért úgy öltözött? Miért nem védi meg magát? Minek ment oda? Különben is, ötödikben a Timike hozzamdörgölte a fenekét, és nekem jól esett. Akkor hol itt a probléma?
Pont itt, hogy sok esetben úgy kezelik ezt a pasik, mintha az semmi baj nem lenne ezzel a viselkedéssel. Elvégre abban semmi kellemetlent nem látnak, ha fordítva esik meg. Tehát a 49 villamoson alanyúl egy 20 éves fruska, az neki egy szexi vágyálom.
De a fordítottja úgy néz ki, hogy állsz a zsúfolt villamoson, és egy büdös vén hájpacni a TE valagadhoz dögöli magát, és VELED közlik flegmán, hogy kellett neked felszállni ebben a ruhában, te kerested a bajt.
Remélem, nem ugyanazok hisztiznek, hogy a kövér, 40+ falusi tehenek hogy mernek rájuk írni társkeresőn, hogy 'szia'. Mi lenne, ha a néni egyből egy közelivel indít a csiklójáról, és felszólít, hogy mit tegyél vele? Mi lenne, ha CSAK ilyen leveleket kapnál? Meddig maradnál fent társkeresőn?
A női és a férfi szexualitás olyan szinten eltérő, hogy az a csoda, hogy még egyáltalán működik valahogy.
"Azok a jó fiúk, akik csakis azért nem kellenek a nőknek, mert túl jók."
Kb. 2 órája törölték egy kérdésem, ahol arra mutattam rá, hogy bizonyos nők milyen igénytelen pasikkal jönnek össze. Belinkeltem egy kérdést, ami a mai napig olvasható. Igen, állítom, sokkal jobb pasik vannak a világon, mint akikkel bizonyos nők járnak.
Időnként - de nem mindig - eljesen jogos az az észrevétel, hogy a jó fiúk nem kellenek. A nők panaszkodnak a sok kanra, hogy nem mosogatnak el maguk után, beszólogatnak, önzőek szexben, nincs normális pasi stb....
5 rövid történetet osztottam meg ebben a topikban, hogy milyenek a nők.
De persze egyszerűbb azt mondani, hogy aki szidja a nőket az incel, és nincs rálátása a dolgokra.
Mert fent kell tartani azt a téveszmét, hogy a nők, erkölcsösek, a jók, a férfiak meg a gonoszok.
Nevetséges.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!