Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A csókja óta irtózom tőle?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csókja óta irtózom tőle?

Figyelt kérdés

Emberileg normálisan alakult a kapcsolatunk, de megtörtént az első csók és ilyen rettenetesen még soha nem éreztem magam közben, pedig 35 éves vagyok.

Hamar rövidre zártam a randit hogy szabaduljak de azóta is hányingerem van ha visszagondolok rá.

Hogy mondjam meg hogy többet nem akarok találkozni sem egyáltalán, miközben ő lelkesen szervezi a következő programokat?

ma 13:22
 1/6 anonim ***** válasza:
92%

Mond azt, hogy ne haragudj de a csókunk alatt sajnos semmit nem éreztem.

Nekem ez egy jel és szeretném ezt lezárni.

Ennyi :)

ma 13:25
 2/6 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem ennyire se kell cizellálni. Nem érzem, hogy szeretném folytatni az ismerkedést, nincs meg a kémia, etc. Ennyi.
ma 13:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Rossz kémia iskolapéldája. Le kell zárni, mert ennél egyértelműbb jel nem sok van.

Valami őszinte, de nem bántó módon zárd. Tehát hogy úgy érzed mégsem egymást keresitek, nem fog működni, nem úgy érzem ahogy éreznem kellene, kb ezek közül is bármelyik megfelelő. Ha értelmes ember akkor el fogja fogadni, mert ezek kellően tapintatos, de mégis olyan érvek amik ellehetetlenítenék a folytatást.

ma 13:43
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy mas no is szokta. Ne haragudj de nem egymast keressuk szia.
ma 16:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Ezért sem szabad csókolózni, mert nem egy kellemes dolog. Inkább egy kicsit "undi".
ma 19:47
 6/6 anonim ***** válasza:
5- hogy mi? Egyik legjobb dolog a világon, ha a megfelelő emberrel csinalod.
ma 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!