Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg rendszeresen zaklatják a nőket a férfiak?
Engem csúf, nőietlen nőként alig pár atrocitas ért életemben, és akkor is csak "sima" agressziónak voltam kitéve, szexuális zaklatástól, erőszaktól sosem kellett tartanom.
Sokaktól hallom, hogy félnek egyedül az utcán sötétben, kétszer meggondolják, milyen ruhát vesznek fel, mert félő, hogy zaklatás áldozatává válnak akár egy rövidebb szoknya miatt, tömegközlekedésen dörgölőző creepeket kell kerülgetniük, utcán utánuk kiabálnak, online kéretlen dickpicek tömkelegét kapják ésatöbbi. Tényleg ennyire durva a helyzet, vagy azért kicsit fel van nagyítva a probléma a #metoo óta?
Nos fogalmazzunk úgy, hogy a férfiak fizikailag bántják inkább a nőket, mint pl. a 6-osnál említett seggfogdosás, a nők pedig lelkileg teszik tönkre a pasikat.
2021-ben úgy kiborítottak a nők, hogy már az óráimra sem tudtam bejárni, mert a sok stressz miatt tanulni sem tudtam.
A megoldás az lenne, amit Izrael kvázi már véghez vitt. Ezzel gyakorlatilag a pedofil támadások többsége is buktával zárul. A legtöbb nő és gyerek ki van képezve a "Krav maga" harcstílusban. Sokszor viccesen koppan a támadó feje a betonon.
Pár ilyen eset után hamar leszokna a maradék a próbálkozásokról is.
Az emberi természet megváltoztatása lenne a még ideálisabb megoldás, de ahhoz emberkísérletekre volna szükség, ami külső szemmel nézve vicces esemény tud lenni, de törvények tiltják. Így minden marad a szokásos jeges fosban, ahogy eddig is. Csak előre görgeti a szart a társadalom.
Minden nőismerősömnek van ilyen sztorija. A többség 12-14 évesen éli át az elsőt.
Teljesen mindegy, hogy mi van rajtad. Velem ilyen zaklatás, villamoson dörgölőzés, meg liftbe beszorítás mindig akkor történt, mikor átlag utcai ruhában voltam. Viszont egyedül.
Mikor kiöltözve, esetleg kihívóan voltam öltözve, akkor SOHA, mert buliban, randin, stb. nem voltam egyedül.
Itt a kiszolgáltatott helyzet az indikátor, amikor egy nő egyedül van, főleg ha kis esetlen, fogalmatlan, mint a tinik általában. A ruha nem játszik szerepet. Miniben, pichavillantós nadrágban maximum utánam fütyülnek, de azt pont le se tojom. Viszont amikor kettesben vagy egy liftben, 12 évesen, egy idegen felnőttel, és megállítja a liftet, aztán meg elkezd fogdosni, az egy életre traumatizál. Azóta nem szálltam be még üvegliftbe se, akkor se, ha többen vagyunk.
15 éves koromtól fogva aktívan randiztam a lányokkal.
Azt hiszem jobban ismerem az ilyen korú lányokat, mint te, mivel abban az időben csak a csajozás érdekelt.
Egy részük kifejezetten ócska kis lotyó volt. Semmi kislányos nem volt bennük.
Hát persze, egyszerűbb leincelezni bárkit, és ezzel elhallgattatni, minthogy odafigyeljünk a véleményére.
Mint említettem, 15 éves koromtól benne vagyok a témában, rengeteg kis tini lotyóval ismerkedtem meg.
Ha esetleg Orosz Timike olvassa ezt a fórumot, gondolom emlékszik még arra, amikor gimis korában hozzádörzsölődött a fiúkhoz, és azt számolta, hánynak áll fell rá a farka.
És én még annak idején össze is verekedtem az egyik taggal miatta, mert engem is hülyített.
Lol
#15: Én meg voltam 17-18 éves lány, aki 17-18 éves lányok között mozgott, szóval elég erősen kétlem, hogy kisebb rálátásom lenne az ilyen korú lányok érettségére, mint neked.
Az a fajta viselkedés, amit itt taglalsz kommenteken keresztül, pont azt bizonyítja, hogy gyerekagyú voltál te is, meg a "kis lotyók" is. Felnőtt fejjel azért ezt illene felfogni.
#11: akkor kezeltesd magad, mert a hiba benned van.
#5: Ha full meztelenül menne ki valaki az utcára, akkor sincs semmi, de semmi jogod inzultálni. Ahogy strandon sem és nudi strandokról is azonnal kibaxák a gyökereket.
15.- de gondolom nem azért haragszol Timikére, mert dörgölőzött, hanem azért, mert hozzád NEM dörgölőzött.
Nem létezik olyan férfi, akit traumatizálna egy dörgölőző (???) kamaszlány, fordított esetben viszont életre szóló lelki sebeket okozhat, mikor egy lány az áldozat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!