Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg rendszeresen zaklatják a nőket a férfiak?
Engem csúf, nőietlen nőként alig pár atrocitas ért életemben, és akkor is csak "sima" agressziónak voltam kitéve, szexuális zaklatástól, erőszaktól sosem kellett tartanom.
Sokaktól hallom, hogy félnek egyedül az utcán sötétben, kétszer meggondolják, milyen ruhát vesznek fel, mert félő, hogy zaklatás áldozatává válnak akár egy rövidebb szoknya miatt, tömegközlekedésen dörgölőző creepeket kell kerülgetniük, utcán utánuk kiabálnak, online kéretlen dickpicek tömkelegét kapják ésatöbbi. Tényleg ennyire durva a helyzet, vagy azért kicsit fel van nagyítva a probléma a #metoo óta?
18.
De a rendőrt ráhívhatod, mert törvénytelen dolgot csinál.
Valószínűleg kisebb rálátádod van, mivel sajátos körben mozogtál.
Én viszont nem szelektáltam, volt, mikor egy héten két csajjal is randiztam. Erről szólt az életem, csak a nők érdekeltek.
11 ezek szerint akkor alvajáró vagyok, mert már 10 éve külföldön élek....O.o
Vaaagy, igazából férfi vagyok.
Mindenesetre bocsi hogy kiakasztottalak :D
Amúgy míg otthon laktam engem sem inzultáltak, de rám se néztek. Nem vagyok ronda, talán közepes kategória. Persze ennek örülök, annak viszont nem, hogy ez a "párkapcsolataimban" is látszódott.
De rengeteg "férfiből" simán kinézem a debil viselkedést...
Ezek szerint a Timike egy macska volt -.-" Téged meg zavar hogy neked nem törleszkedett. Biztos nem adtál neki jutifalit! Milyen emberek vannak my god.
És köztünk járnak :(
(nem a csajra gondolok)
"15.- de gondolom nem azért haragszol Timikére, mert dörgölőzött, hanem azért, mert hozzád NEM dörgölőzött"
A dörgölőzéssel talán csak engem akart bosszantani, mivel az már azután történt, hogy eltávolodtunk egymástól. Ő maga fecsegett nekem erről. Viszont kifejezetten kétszínű nő volt, mivel ő amolyan "mintadiák" típusú lány volt, közben meg csak megjátszotta magát.
De nem ő volt a legrosszabb. Csak ő volt az első, akivel randiztam, azért maradt meg.
Voltak nála sokkal rosszabbak is. Ezek nem voltak gyerekek.
28.
Nem lenne eltávolítani minden gyökért, de akkor alig-alig maradna ember a bolygón. Ami tulajdonképpen nem lenne rossz, de nem tudhatod te nem-e számítasz gyökérnek valamilyen területen. Mert ugye onnantól a megsemmisítésük számodra sem lesz kellemes esemény.
Egy filozofikus sorozatban volt egy ilyen történet, ahol elkezdték kiirtani a legrosszabbakat. Eleinte ennek csak kellemes hatásai voltak. Csökkent, majd eltűnt a bűnözés, sokkal jobb lett minden. A végére eljutottak oda, hogy a rossz helyen parkolás és az enyhe etikett-sértés is kivégzést ért, mert ők lettek a legrosszabbak, a bűnözők eltűnésével.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!