Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, hogy ha valaki Tinderen keresztül ismerkedik 30 éves nőként?
Tegye nyugodtan.
De én nem hiszek benne. Túl mesterséges, túl maniupulálható.
Az életben fél perc alatt megmondom valakiről, hogy el tudom-e képzelni vele, a netes társkeresőkön meg néha évekig leveleznek az emberek, aztáb az első randin rögtön vége.
De az ilyen utcán rögtön szerelembeesek se létezik. Ez csak olyan filmes baromság.
A legjobb munkahelyen ismerkedni.
Csak belém pl nagyon belenevelték, hogy házinyúlra nem lövünk. Ez hülyeség lenne ? Mindig megnéztem 1-1 kolleganőmet milyen szép, ha az volt, de fel sem merült bennem a gondolat, hogy összejöjjek valamelyikkel.
Viszont ha valaki nem jár külön társaságban végülis teljesen valid, nem beszélve arról, hogy ritka már hogy valaki az első munkahelyéről menjen nyugdíjba. (ezt jól megbeszéltem magammal ...:D)
Köszi a válaszokat!
Igazából egy másik kérdés válasza miatt kérdeztem ezt meg, mert elgondolkodtatott, én nem használom a tindert.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!