Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vagyok idegbeteg állat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok idegbeteg állat attól, hogy valaki bejön?

Figyelt kérdés

Nő vagyok. Konkrétan dühöt érzek minden egyes nap, amikor nincs közöttünk semmi interakció. Ha legalább egymásra pillantunk néha, attól már feldobódik a hangulatom, de néha nem látom egész nap.

Azt ne írjátok, hogy mozduljak rá, már van tervem, csak tényleg kevés az alkalom, amikor egy helyen vagyunk, de sokáig nem akarok tétlenül balfszkodni, nyugi.😃

Inkább az a kérdésem, hogy érzett már más is így, ez normális?

nov. 18. 20:17
 1/9 anonim ***** válasza:
65%
Biztos nem normális, de mindig ez van velem is. A 'legjobbak' azok az esetek, amikor abban a tudatban vagyok, hogy aznap tuti összefutunk az épp aktuálissal, igyekszem csinosabb lenni, lelkesen indulok el itthonról, erre kiderül, hogy nem jön.
nov. 18. 20:45
 2/9 A kérdező kommentje:
PONT EZ történt ma, oké, eleve szeretek csinosan elindulni, de nálam a vasárnap a self-care nap amikor sok apróságot is megcsinálok, hogy hétköznap ne kelljen vele foglalkozni, kiszedem a szemöldököm, manikűrözök, extra arcápolás, hajpakolás meg minden, szóval hétfőnként érzem a legcsinosabbnak magamat általában. Erre nem jött.😂 Azt hittem agyvérzést kapok.
nov. 18. 21:00
 3/9 anonim ***** válasza:
52%
Mondom... 😃 Mi az aktuálissal most csak szombatonként találkozunk. Már az is felbsz, hogy csak ennyire kevés lehetőség adódik, hogy bármi történjen, erre a most szombat még ki is maradt 😕
nov. 18. 21:21
 4/9 A kérdező kommentje:
Akkor talán majd a mostani szombat. :) Én meg talán holnap összefutok vele. Még azért kedden is jól szoktam kinézni.😃
nov. 18. 21:46
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanígy vagyok én is. Nagyon frusztrál ha nincs meg a konktakt, legalább egy pillantás vagy valami.

Arról nem is beszélve amikor istennőnek öltözök és mégsem találkozunk.

Arról meg főleg nem beszélve, amikor felveszem a kedvenc koszos bakancsomat, felgumizom a zsíros hajamat és betoppan az irodába...:D

nov. 19. 07:31
 6/9 anonim ***** válasza:

Na, volt ma valami? 😃

Én már nem is merem nagyon "beleélni" magam a most szombatba, mert ha megint nem úgy alakul, még a végén felrobbanok 😳

nov. 19. 17:15
 7/9 A kérdező kommentje:

Hát nekem úgy alakult, hogy megjelent segítséget kérni (nem konkrétan tőlem, hanem tőlünk akik együtt dolgozunk kollégák), én lefagytam és semmit nem reagáltam, a kolléga elment segíteni, én meg összevissza kattintgattam a gépen, azon gondolkodva, hogy hogy is kell dolgozni.😂😂😂

Ja, amikor azt írtam, hogy van tervem, arra gondoltam, hogy kezdeményezésben jobb vagyok, mint váratlan helyzetekben. :D

nov. 19. 19:27
 8/9 anonim ***** válasza:

"összevissza kattintgattam a gépen, azon gondolkodva, hogy hogy is kell dolgozni."

Ugyanezt szoktam csinálni 😂😂

Neked mi a terved, hogy és mikor kezdeményeznél? Nem is sejti a srác, hogy tetszik neked?

nov. 20. 07:19
 9/9 anonim ***** válasza:

Haha, én is ilyen 'ügyes' tudok lenni 😃

A kezdeményezés hogyanja engem is érdekelne. Valamit muszáj lenne alakítanom így heti 1 találkozás mellett, különben róla is lecsúszok 😕 De valami diszkrétet, finomat, nőieset...

nov. 20. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!