Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok idegbeteg állat attól, hogy valaki bejön?
Nő vagyok. Konkrétan dühöt érzek minden egyes nap, amikor nincs közöttünk semmi interakció. Ha legalább egymásra pillantunk néha, attól már feldobódik a hangulatom, de néha nem látom egész nap.
Azt ne írjátok, hogy mozduljak rá, már van tervem, csak tényleg kevés az alkalom, amikor egy helyen vagyunk, de sokáig nem akarok tétlenül balfszkodni, nyugi.😃
Inkább az a kérdésem, hogy érzett már más is így, ez normális?
Ugyanígy vagyok én is. Nagyon frusztrál ha nincs meg a konktakt, legalább egy pillantás vagy valami.
Arról nem is beszélve amikor istennőnek öltözök és mégsem találkozunk.
Arról meg főleg nem beszélve, amikor felveszem a kedvenc koszos bakancsomat, felgumizom a zsíros hajamat és betoppan az irodába...:D
Na, volt ma valami? 😃
Én már nem is merem nagyon "beleélni" magam a most szombatba, mert ha megint nem úgy alakul, még a végén felrobbanok 😳
Hát nekem úgy alakult, hogy megjelent segítséget kérni (nem konkrétan tőlem, hanem tőlünk akik együtt dolgozunk kollégák), én lefagytam és semmit nem reagáltam, a kolléga elment segíteni, én meg összevissza kattintgattam a gépen, azon gondolkodva, hogy hogy is kell dolgozni.😂😂😂
Ja, amikor azt írtam, hogy van tervem, arra gondoltam, hogy kezdeményezésben jobb vagyok, mint váratlan helyzetekben. :D
"összevissza kattintgattam a gépen, azon gondolkodva, hogy hogy is kell dolgozni."
Ugyanezt szoktam csinálni 😂😂
Neked mi a terved, hogy és mikor kezdeményeznél? Nem is sejti a srác, hogy tetszik neked?
Haha, én is ilyen 'ügyes' tudok lenni 😃
A kezdeményezés hogyanja engem is érdekelne. Valamit muszáj lenne alakítanom így heti 1 találkozás mellett, különben róla is lecsúszok 😕 De valami diszkrétet, finomat, nőieset...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!