Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehetek attól idegbeteg állat, hogy minden nap látom annak az embernek az arcát, akivel sosem leszek együtt?
Figyelt kérdés
Nagyon rossz a helyzet. Egy a baráti társaságunk és a többit nem is írom, mert felismerhető lenne...2019. aug. 6. 18:26
2/31 A kérdező kommentje:
Kb. szétvernék most mindenkit. Tehetetlen vagyok.
2019. aug. 6. 18:28
3/31 anonim válasza:
Dehogy vagy tehetetlen, verjél szét mindenkit.
33/f
4/31 A kérdező kommentje:
De akkor bevisznek... :D
2019. aug. 6. 18:31
5/31 anonim válasza:
Csapd ki.
A férfiakat többnyire lenyugtatja. :D
7/31 anonim válasza:
Egy bizonyos értelmi szint alatt igen...Te döntöd el milyen akarsz lenni.
8/31 anonim válasza:
Miért kellene együtt lennie veled? Mi közöd ahhoz az emberhez, neki mi köze hozzád?
Nem azért vagy idegbeteg, mert nem lehettek együtt. Azért vagy idegbeteg állat, mert nehezedre esik elfogadni, hogy ez nem ilyen magától értetödō, hogy bárki is veled kellene legyen.
9/31 anonim válasza:
Ez elég para, hagyd őt békén, ha nem akar veled lenni! Találj vaami értelmes elfoglaltságot. Mindenki utasítottak már vissza, te sem különlegesebb.
10/31 A kérdező kommentje:
Lány vagyok és szar az életem, ez minden. :(
2019. aug. 6. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!