Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon levágós?

Figyelt kérdés

Azt hiszem túl elhamarkodottan hoztam meg egy döntést, és elvágtam a fonalat még éppen azelőtt, hogy összejöhettünk volna.

Nem adtam teret, hogy megbeszéljük, inkább tiltás mindenhol, stb. Mielőtt engem hibáztatnátok, nem miattam ment ez döcögősen, inkább miatta, de rájöttem, hogy ebben lehet talán még valami. Ezt a részét hagyjuk is, inkább az lenne a kérdésem...

Nálam hagyta ez az úriember az egyik pólóját. Tudom, hogy SEMMI szüksége nincs rá. Viszont gondoltam, hogy megkeresem őt azzal, hogy itt maradt a póló, ha kell neki jöjjön el. A részéről lehet, hogy elment már ez a vonat, ha így van, szerintetek mennyire látja át, hogy ez egy közeledés? Vagy túlgondolom? Nektek levágós lenne? Az a lényeg, hogy mondta a saját szájával amikor itt volt, hogy neki nem kell az a póló. De nem direkt hagyta itt.

Ez egy trükk is lehet, mert ha tényleg akar még valamit, akkor eljön érte. Ha haragszik rám, és elengedte a dolgokat, akkor azt mondja majd, hogy hagyjam. És maximum csak azt gondolja, hogy illedelmes voltam.

Jól gondolkodom?

ma 19:56
A kérdező szavazást indított:
Rögtön levágnám, hogy beszélni akar
A férfiak ennél egyszerűbbek, ez csak egy illedelmes felajánlás
14 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

"tiltás mindenhol, stb."

Aki a tiltást és a stb-t komolyan veszi, azaz úgy gondolja, hogy nem akarják többet se látni, se hallani, azzal már semmi dolgod.

Ha nem veszi komolyan, akkor pedig nem lesz jó vége a dolognak, csak óvodás szórakozás.

ma 20:03
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj tiltottad, nem müködött. Hagyd őt béken. Nem kell neki a póló.

Én elhiszem, hogy srác cseszte el, meg ő volt a probléma, de most te játszadozol azokután hogy amúgy letiltottad. Nyilván problémátok volt, de a tiltással óvatosan kell bánni. Ha valamit akarsz, akkor ne a pólóval próbálkozz, hanem egyenesen.

De amúgy ha valami ilyen botrányosan kezdödik abból nem lesz happy end.

ma 20:16
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

"Azt hiszem túl elhamarkodottan hoztam meg egy döntést, és elvágtam a fonalat még éppen azelőtt, hogy összejöhettünk volna.

Mielőtt engem hibáztatnátok, nem miattam ment ez döcögősen, inkább miatta, de rájöttem, hogy ebben lehet talán még valami."

Úgy érezted akkor, biztos nem ok nélkül. Miért bírálod felül a saját érzéseid? Meg mitől változna meg a dolog, ha döcögősen ment? Bekapcsolt a "majd én megváltoztatom a másikat" gomb?

Meg mint mondanál, hogyha megkérdezné, hogy miért tiltottad? Bekamuznál valamit?

Elvágtad a bizalmat. Ki tudja, vannak olyan emberek, hogyha szóba is állna ezek után veled, lehet hogy ő szivatna meg.

Ne pólózzál most már, letiltottad, felejtős.

Egyetértek a többi hozzászólóval. Már ebből nem sülne ki semmi jó.

ma 20:30
 4/16 A kérdező kommentje:

Szerintem nem minden ennyire fekete fehér a világban. Ő is sokat játszmázott, nem hiába lett a bizalmam ennyire kétes, hogy egy húzására nekem már ez lett a reakcióm. De telnek a napok, és érzem, hogy érett felnőtt módon ezt még meg lehetett volna beszélni. Egyikünk sem teljesen ép lelkileg, egymást viszont sosem bántottuk. Viszont most van az a helyzet, hogy félek felkeresni, mert félek, hogy ez tényleg elment. Meg is érteném. Pont ezért dobnám be a pólós trükköt.

Vagy azt mondjátok, ha már tényleg ennyire fel akarom keresni, akkor egyenesen? De megalázni sem akarom magam, mert tényleg ő volt az aki most nem viselkedett szépen. Viszont annyira nem volt durva, hogy így leépítsük egymást... fu nem tudom, össze vagyok zavarodva. Igazából tényleg vérig sértett amikor letiltott. De nem is hagytam, hogy megmagyarázza. Túl hamar reagáltam. Pedig én pont egy olyan ember akartam lenni neki, aki nem ilyen. De azért a saját büszkeségemet se tiporhatom le.

Nehéz, nehéz...

:(

ma 20:36
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Jatszmazott, letiltott es te meg akarsz neki eselyt adni...Nem tudom, hogy minek, de ha akarsz akkor fel kene hivni es arrol beszelni nem polozni.
ma 20:43
 6/16 anonim ***** válasza:
Én előremutatóbbnak látnám, hogy felhívod és bocsánatot kérsz. Elmondod, hogy lehet elhamarkodott voltál.
ma 20:45
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem nem minden ennyire fekete fehér a világban. Ő is sokat játszmázott, nem hiába lett a bizalmam ennyire kétes, hogy egy húzására nekem már ez lett a reakcióm. De telnek a napok, és érzem, hogy érett felnőtt módon ezt még meg lehetett volna beszélni."

"Viszont annyira nem volt durva, hogy így leépítsük egymást... fu nem tudom, össze vagyok zavarodva. Igazából tényleg vérig sértett amikor letiltott."

De kérdező, ez ennyire egyszerű, csak te bonyolítod túl. Egyik szavaddal ütöd a másikat. És nem, nem lehetett, ez csak a te fejedben hangzik nagyon jól, de ha megnézzük, akkor mi a valóság? Az, hogy nem tudtátok megbeszélni. Döcögősen ment, játszmázás, vérig sértés. Ezek szerinted arról árulkodnak, hogy meg lehetett beszélni bármit is??

ma 20:46
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Most akkor te tiltottad, vagy ő tiltott???

Szerintem ne emberek után ácsingózz, akikkel tiltogatjátok egymást, hanem ha közlöd, hogy nem vagy egészséges lelkileg, üljél már be egy pszichológushoz és gyógyulj meg és majd utána ismerkedj! Ne kergesd már ugyan azokat a hibákat újra és újra.

"Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és várni, hogy az eredmény más legyen."

ma 20:50
 9/16 anonim ***** válasza:

"De telnek a napok, és érzem, hogy érett felnőtt módon ezt még meg lehetett volna beszélni."

Hidd el, hogyha újra benne lennél "élesben" a szituban, akkor ugyanúgy nem tudnátok normálisan kezelni egymást.

Most csak azért tůnik így, mert meg vagy nyugodva, de miánt újra kezdődene a dolog, azt írtad, hogy eddig is ment a játszma, szerinted ezek után mi lenne? Sőt még nyeregbe is érezné magát, hogy a te szavaiddal élve "vérig sértett", te meg még azok után futkorászol meg pólózol.

Kérdező kapj már az agyadhoz, de komolyan. Nem tudjátok egymást elviselni. Minek akarod újra kezdeni? Unatkozol?

ma 20:50
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

"Egyikünk sem teljesen ép lelkileg, egymást viszont sosem bántottuk."

Azt látni, hogy nem vagytok ép lelkileg, de az is biztos, hogy bántottátok egymást pedig mégcsak kapcsolatban se voltatok. Mindketten mérgezőek vagytok és nem vagytok egymásra jó hatással. Helyette inkább magaddal kéne foglalkozni.

Kezdjük azzal hogyha nem vagy jól lelkileg nem pasizni kéne. Másrészről nézve ha vérig sértett, játszmázott akkor kellene, hogy legyen emberi tartásod.

Nem utolsó sorban ha már mindenáron beszélni szeretnél vele akkor őszintén kellene és nem a pólót használni fel ürügyként mert az ismét játszma.

Fogalmam sincs, hogy miből akarsz te komoly kapcsolatot amikor nyilván nem tartasz ott, hogy normális párkapcsolatban légy...

ma 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!